COȘMARUL de JOHN SAUL. Recenzie.

Coșmarul este prima carte scrisă de John Saul pe care o citesc, dar cu siguranță nu și ultima. Am citit cartea în două reprize și m-am înfiorat la tot pasul. La un moment dat m-am crezut deșteaptă și sigură că am intuit cine este psihopatul, dar ce să vezi… am fost pe lângă. Când am văzut la sfârșit că nu sunt singura care a intuit greșit, m-am simțit puțin mai bine 🤪.

 

John Saul

Care este cel mai horror coșmar al unei mame? 

Coșmarul e o carte care îți dă coșmaruri! Cele mai întunecate frici ale unei mame sunt adunate în cartea asta.
Pentru Kara coșmarul a început când fiica sa, Lindsay, a dispărut de acasă fără nicio urmă.

Atunci când au hotărât să vândă casa și să se mute în centru, Lindsay nu a fost de acord. Acest lucru i-a făcut pe polițiști să nu o creadă pe Kara când susținea cu tărie că fiica ei a fost răpită și că în niciun caz nu a fugit de acasă.

Cel mai urât coșmar este realitatea

După prima vizionare publică, Lindsay era sigură că cineva i-a umblat prin lucruri, ba chiar că mirosul celui ce a făcut-o a rămas în cameră. Totuși, părinții ei au tratat situația ca pe o dramă adolescentină, iar acest lucru o consumă pe Kara după dispariția fetei.

Cine a răpit-o pe Lindsay și de ce a făcut-o, veți descoperi voi citind Coșmarul de John Saul.


Coșmarul este o carte care te ține cu sufletul la gură și care te face să privești de două ori sub pat înainte să te culci 😋. O recomand cu drag! Mulțumesc, Porția de citit, pentru cadou!

You may also like...

6 Responses

  1. Si eu m-am crezut desteapta si n-am fost. :)))

  2. Nu am citit nimic de acest autor, dar recenzia ta suna tare bine.

  3. Admin spune:

    Scrie bine tare.

  4. Eu iubesc cărțile lui John Saul, însă pe aceasta nu o știam. Mulțumesc pentru recomandare și felicitări pentru recenzia minunată! <3

  1. 21 ianuarie 2020

    […] După naștere, m-am mai uitat la câte un film horror, dar doar ocazional. În schimb, am citit cărți care se pot încadra cu ușurință în categoria […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *