Diavolul în carne și oase

Într-una din serile acestea, când Maia s-a dus să doarmă peste noapte la niște prieteni, pe HBO2 s-a difuzat un film horror, Diavolul în carne și oase (The Possession of Hannah Grace), iar noi, precum copiii aceia lăsați singuri acasă, am gustat din puțină libertate. 🙂 Ce? Voi nu faceți la fel când rămâneți singuri acasă? Bine… Albert era și el cu noi.

În adolescență eram mare amatoare de filme de groază – filme horror. De la prima sarcină, am început să evit tot mai mult genul acesta de film, deoarece îmi oferea senzații tari pe care bebe nu le agrea prea mult. După naștere, m-am mai uitat la câte un film horror, dar doar ocazional. În schimb, am citit cărți care se pot încadra cu ușurință în categoria horror.

film horror diavolul in carne si oase
Photo by Joanne Adela Low from Pexels

Diavolul în carne și oase (The Possession of Hannah Grace), a apărut în 2018, are 85 de minute, iar în rolul principal joacă o actriță tare simpatică și extrem de frumoasă, și anume Shay Mitchell.

Diavolul în carne și oase (The Possession of Hannah Grace) -film horror

Megan Reed este o fostă polițistă, care trece printr-o perioadă grea. Se simte vinovată de moartea partenerului ei și încearcă să își revină din depresia care a cuprins-o. Megan a renunțat la munca în poliție și, cu ajutorul sponsorului său, s-a angajat la morgă. Ea lucrează în tura de noapte și consideră că singurătatea pe care postul i-o impune, o va ajuta.

Lucrurile sunt atât de frumoase cât pot fi într-o morgă. Atunci când o anumită tânără este adusă acolo, lucrurile o iau razna. Un bărbat vrea cu orice preț să ardă cadavrul, susținând că acea fată nu mai este om. Exact cum era și de așteptat, nimeni nu îl crede. Megan începe să observe lucruri ciudate, dar le pune pe baza dependențelor sale. Oare își va da seama la timp de prezența unui demon în morgă? Dar oare poate fi oprit?

Filmul se poate vedea online, dar și pe HBO 2 în reluare.

You may also like...

16 Responses

 1. Issabela spune:

  L-am văzut, dar îi uitasem titlul, acum chiar mi-l aduc aminte perfect, mulțumesc 🙂

 2. Eva Anca spune:

  De mult nu am mai văzut un horror. Nu prea îmi plac.

 3. Ioana Margineanu spune:

  Am vazut un film horror si de atunci nu ma mai pot uita.

 4. Alexandra spune:

  Eu de la filme horor visez urat.Eu si copii

 5. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Nu am mai văzut de mult filme horror, le preferam în adolescenta. Dar e o recomandare bună!

 6. Silvia spune:

  Nu mă uit!

 7. Mie imi plac filmele de groaza, ma voi uita la el in weekend.

 8. Dana spune:

  O să încerc să îl văd, dar nu promit. :)) Filmele horror au început să mă sperie, la bătrânețe. :))

 9. Mirela Marin spune:

  Din când în când văd și eu filme horror. Depinde de dispoziție. Pe acesta nu l-am văzut, deci recomandarea ta este binevenită.

 10. Filemele de acest fel nu ma atrag si cred ca daca am vazut 2 in toata viata mea…stiu insa pe cineva care prefera astfel de filme si o sa i-l recomand.

 11. Inainte adoram filmele horror dar eu le urmaream doar seara si mi am dat seama ca nu mi face bine sa le vad seara, nu pentru ca imi era frica de ele, pur si simplu

 12. Eu nu mă pot uita la filme horror, dupaia nu mai dorm deloc, in schimb sora mea s-ar uita non-stop dacă ar putea.

 13. Roxana spune:

  Brr, asta nu pot sa urmaresc nici daca imi propun. 🙂 Sa nu iti fie cu suparare, insa eu ma infior si la gandul ca un film horror exista.

 14. Rokolla spune:

  Imi plac genul asta de filme si cred ca-l voi cauta si eu pentru ca mi-a placut descrierea acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *