S-a născut o stea ( A star is born) – impresii film

Sincer, habar nu aveam despre filmul S-a născut o stea (A star is born). În Octombrie 2018 când a apărut eram destul de ocupată cu altele și oricum am rămas în urmă cu noile apariții în materie de film și muzică. Săptămâna trecută o prietenă mi-a pasat un link cu piesa lui Bradley Cooper și Lady Gaga, Shallow. Mi-a plăcut foarte mult. Am ținut-o câteva zile pe repeat, m-am ales cu un ton de apel nou și cu dorința de a vedea filmul.

Înainte de toate vreau să vă spun că mi-a plăcut tare de Lady Gaga în filmul acesta. Nu prea am fost eu fan și rareori am ascutat vreo piesă de a ei, dar după filmul acesta, o voi asculta cu siguranță. Spuneam că mi-a plăcut mult de ea… naturalețea o prinde mult mai bine decât extravaganța pe care o afișează în viața reală. De asemenea, mi-au plăcut mult și piesele cântate, în special Shallow și I’ll never love again.


S-a născut o stea – o dramă romantică

Jack și Ally s-au cunoscut din întâmplare. Ally cânta într-un bar, iar Jack a intrat acolo să bea. Jack s-a îndrăgostit pe loc de Ally și a invitat-o la o cafea. Ally a acceptat și așa s-au cunoscut mai bine. Jack a aflat cât de talentată era Ally și că scria cântece, deși nu le cânta. Jack a invitat-o pe Ally la un concert de al lui. Deși inițial refuzase, și-a făcut apariția totuși. Jake a invitat-o să cânte împreună Shallow, iar publicul a fost în extaz. Din acel moment s-a născut o stea! Toate bune și frumoase, se pare. Dar unde este drama? Pai… va trebui să vizionați filmul ca să aflați!

Mi-a plăcut mult cuplul acesta Jack – Ally. Adică felul în care se comportau atunci când erau împreună, felul în care se iubeau. Mi-a plăcut și de fiecare în parte, deși l-aș fi preferat pe Jake cu ceva mai multă tărie de caracter. V-am spus cât de mult îmi place vocea lui? O ador!

Voi ați văzut filmul S-a născut o stea? Dacă nu, poate că va fi filmul de sâmbătă seara. 😉

You may also like...

24 Responses

 1. Dana spune:

  Deocamdată și eu ascult piesa obsesiv:))
  Îmi place mult și mie de look ul lui Lady Gaga.
  Acum m-ai făcut curioasă rău de tot în privința filmului.

 2. Candrea Laura spune:

  Mersi! Chiar ma gândeam sa ma uit la un film si nu stiam la care!

 3. Nu, nu l-am văzut. Mulțumesc pentru recomandare! 🙂

 4. Nu l-am văzut încă, prezentarea ta este extraordinar de tentantă!  <3

 5. Eva Anca spune:

  Multumesc pentru recomandare! Auzisem de film recent, dar eu nu prea ma uit la filme. O sa tin, totusi, cont de recomandarea ta, pentru cand voi avea chef de un film.

 6. Ioana spune:

  Cred ca nu e nimeni care nu a aflat ca Lady Gaga a renuntat in sfarsit la look-ul acela odios. Am ascultat-o online si femeia chiar canta bine, dar a ales mereu melodii neinspirate.

 7. Alina spune:

  Pana la tine nu am auzit de acest film, dar recunosc ca nici nu imi aduc aminte cand am vazut un film, totusi pe acesta vreau sa-l vad, mi se pare destul de interesant.

 8. Ma crezi ca eu nu stiam de filmul asta? :)) Acum vreau sa il vad si eu.

 9. Mirela-Carmen spune:

  Deocamdata nu am vazut filmul dar… mi-a placut cum ne-ai invitat sa descoperim drama 🙂 Multumesc pentru recomandare, Adriana!

 10. Dana spune:

  Na, am văzut și filmul.Foarte frumos și emoționat! Dar, nu era vorba să bocești. :))

 11. Carmen Bart spune:

  Am ratat ziua de sambata, dar maine cu siguranta il voi viziona. E bine cand primesti recomandari. Economisesti timp cu cautarea si daca vin de la cineva avizat e perfect. Voi reveni!

 12. Anca spune:

  Nu am vazut filmul, dar m-am indragostit de Jack, citind cum l-ai descris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *