BubbleShop – ajutorul meu pentru curățenia de Paște

La fel ca toată lumea în perioada aceasta, încerc să ajung cu treburile la zi și să termin curățenia de Paște în timp util. Dar câte nu sunt de făcut într-o casă? Și cât de dificil e după o zi încărcată și ore bune de muncă să te apuci de curățenie generală? Dacă tu reușești să îți termini toate treburile la timp și fără să simți că ai făcut un efort prea mare, te felicit! Nu-i cazul meu :))).

bubbleshop, produse de curatenie, detergent cu bicarbonat,

Produsele BubbleShop mi-au fost alături aproape toată luna aprilie. Știam despre ele că sunt prietenoase cu mediul și conțin ingrediente precum bicarbonatul sau oțetul. Așadar, nu am așteptat prea mult până să le pun la treabă. Curiozitatea a învins. Am fost chiar mulțumită de ele. Defectul pe care l-am găsit acestor produse a fost dimensiunea lor. Aproape le-am terminat, deci trebuie să pun de altă comandă și să aleg gramaj mai mare, pentru a-mi lua de-o grijă pe o perioadă. 🙂 .

Despre produsele BubbleShop testate în luna aprilie

bubbleshop, produse de curatenie, detergent cu bicarbonat,

Detergentul de rufe și balsamul le-am folosit foarte des în ultima lună. Detergentul cu bicarbonat a înlăturat cu brio murdăria zilnică de pe rufele noastre, chiar dacă nu le-am spălat la temperaturi ridicate. Este perfect și pentru rufe colorate și pentru rufe albe. Mi-aș dori să am acest detergent la robinet la mine în baie 🙂 . Balsamul de rufe lasă hainele moi și plăcut parfumate. Nu știu cum să descriu parfumul… în mod clar miroase a curat. Încă un lucru important de menționat este că persistă chiar și după uscarea lor în uscătorul de rufe.

Iposan praf este perfect pentru a scoate petele de pe orice tip de textile. Am folosit cel mai puțin acest produs, dar suficient încât să observ că este eficient. Eu l-am adăugat în mașina de spălat, dar poate fi făcut și pastă cu apă și adăugat peste pată sau chiar pus așa cum e pe zona dorită și apoi venim cu apa fierbinte.

Amoniacul parfumat l-am folosit diluat, pentru a nu fi nevoie să clătesc după. Am spălat pereții cu el, dar și suprafețe din bucătărie, precum dulapurile, masa sau scaunele. Are un parfum plăcut și își face treaba.

Odorizantul are un parfum plăcut și persistent. Este potrivit și pentru a împrospăta aerul și pentru textile. Nu e necesar să pulverizăm o cantitate mare pentru a avea efectul dorit.

bubbleshop, produse de curatenie, detergent cu bicarbonat,

Sprint Vase Oțet – detergentul de vase a fost de asemenea o surpriză plăcută. Nu face atât de multă spumă precum detergentul pe care l-am folosit înainte, dar cu siguranță curăță la fel. Mi-ar fi plăcut ca eticheta să fie rezistentă la apă, deoarece inevitabil s-a udat și încă de la prima folosire tot tușul s-a împrăștiat. Nu cred că este o problemă pentru toată lumea, dar pentru persoanele care au aceeași tulburare ca mine, poate fi o problemă. Am dat-o jos, apropo 🙂 . Problemă rezolvată.

Degresantul și-a făcut de asemenea foarte bine treaba. Nu degeaba este produsul meu preferat din cele testate. Prima dată l-am încercat pe aragaz și am fost plăcut surprinsă de cum curgea grăsimea și murdăria de pe grătar. Apoi l-am folosit pe faianță, dar și pe petele din bucătărie.

Ce trebuie să mai știi despre BubbleShop

Cred că e important să știi că BubbleShop are și magazine fizice în Costinești și Năvodari. De asemenea, oferă și oportunitate de business, fără costuri mari sau comisioane ascunse.

Trei modalități de colaborare pentru antreprenori:

  • BubbleShop Shelf – se pot achiziționa pentru magazin 12 sau 16 bidoane.
  • BubbleShop Corner – se pot achiziționa 24, 28 sau 32 de bidoane
  • BubbleShop Store – achiziționezi minim 36 de bidoane, pentru a crea un magazin sub brandul acesta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *