Seria Câinele fantomă. Volumul 1 și 2

Tot de la Galaxia copiilor – Editura ALL, Maia a primit cele două volume din seria Câinele fantomă: Câinele fantomă – Tătănuș Pipăruș – volumul unu – și Câinele fantomă și ultimul tigru de circ- volumul doi. Mă bucur că Maia a avut ocazia să descopere această serie fantastică. Ambele cărticele sunt amuzante. În același timp, pe lângă râsetele stârnite, ating și latura sensibilă a copilului.

câinele fantomă

În Câinele fantomă – Tătănuș Pipăruș, cățelul trebuie să accepte că de acum este o fanomă și cei din jur nu îl mai pot vedea. El încearcă să își ducă în continuare viața ca și până atunci. Dar oare va reuși? Nu îi este deloc ușor, mai ales că o observă pe Winnie și vede cât de tristă este și ea. Tot în acest volum, Tătănuș Pipăruș și prietenii lui fantome, încearcă să o ajute pe Winnie să își recupereze casa pentru a nu fi nevoită să se mute.

În cel de al doilea volum, Câinele fantomă și ultimul tigru de circ, Tătănuș Pipăruș și prietenii săi sunt extrem de încântați Acum au ocazia de a vedea clovni, acrobați și magicieni chiar în curtea lor. Așa e! Circul vine în oraș și se va instala în curtea reședinței Starcross. Dar Tătănuș Pipăruș are ocazia să își facă un nou prieten, unul înspăimântător. Despre cine este vorba oare?

Maia povestește Seria Tătănuș Pipăruș

În video-ul de mai jos, Maia vă povestește pe scurt câte ceva despre cele două volume.

Dacă piticii voștri nu au făcut încă cunoștință cu Tătănuș Pipăruș, câinele fantomă, aveți asigurat cadoul de la iepuraș. Cărțile se adresează copiilor de la șapte ani în sus. Fiecare carte are acțiunea împărțită pe capitole scurte. Fiecare carte este frumos ilustrată, stârnind interesul copiilor. Cărțile sunt scrise într-o manieră amuzantă, fiind astfel ușor de îndrăgit.

You may also like...

20 Responses

 1. Almona spune:

  Cărțile pentru copii sunt frumoase. Le stimulează curiozitatea, inventivitatea, creativitatea. Câinele fantomă mi se pare chiar simpatic.

 2. Eva Anca spune:

  Felicitari, Maia! Te admir tare mult pentru cat de frumos vorbesti despre carti! Cred ca sunt tare dragute cartile astea, sunt curioasa daca i-ar placea si Denisei.

 3. Ioana spune:

  Chiar mă gândeam dacă în ziua de azi de mai scriu cărți frumoase pentru copii. Aceasta pare o poveste frumoasă.

 4. Mirela-Carmen spune:

  Super felicitari pentru Maia!!!! Sunt sigura ca pasiunea ei pentru carti va da roade minunate!

 5. Minunata esti, Maia! Si Amirei i-a placut seria asta.

 6. Felicitări pentru recenzie, Maia! <3

 7. Candrea Laura spune:

  Felicitări, Maia! Imi place foarte mult cum povestești!

 8. Otilia Dima spune:

  F frumoasa recenzia. Mesaj pentru Maia: Cărțile sunt cei mai buni prieteni. Se pare că tu ești o fetiță norocoasă. Cărțile pe care le vei citi te vor plimba pe tărâmuri minunate.

 9. Silvia spune:

  Felicitări Maia!!!

 10. Cornel spune:

  Bravo,Maia .

 1. 22 septembrie 2019

  […] primit de la Editura ALL. S-a bucurat foarte mult, deoarece Tătănuș i-a plăcut, încă de la primul volum. Nu a fost singura carte pentru copii din colet, dar despre restul v-am vorbit deja aici și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *