TURNUL de Simon Toyne

Joe Shepherd a hotărât să intre în FBI atunci când visul de a ajunge să lucreze pentru NASA a devenit imposibil. Deși încă nu și-a terminat instructajul, Shepherd începe să lucreze la un caz alături de agentul Franklin tocmai datorită studiilor sale. Fișierele NASA au fost afectate de un virus, distrugând activitatea din spațiu a telescopului Hubble. Tot atunci s-a observat și dispariția profesorului Kinderman, iar mesajul găsit pe computerul din biroul răvășit al profesorului, a făcut necesară prezența FBI-ului.

O aventură cu ritm alert, pe care o citești cu mare plăcere, fiindcă are multă acțiune și multe răsturnări de situație… Un roman pe care îl devorezi dintr-o suflare.”

Kate Mosse

turnul

„Omenirea nu trebuie să privească mai departe”

„Omenirea nu trebuie să privească mai departe” – un mesaj inspăimântător, aparent fără noimă. Acest mesaj era afișat pe monitorul profesorului Kinderman, iar acesta nu era de găsit. Se știa că telescopul Hubble era folosit pentru a studia spațiul. Unii spuneau că se poate privi cu el chiar în rai. Fanaticii religioși trimiteau scrisori de amenințare, cerând ca această activitate să înceteze.

Pentru Shepherd era de necrezut ceea ce se întâmpla și mai ales ipotezele lansate de Franklin. Știa cât de mult se putea atașa un cercetător de proiectul său și nu voia să creadă că profesorul Kinderman s-ar sabota singur. Shepherd il cunoștea dinainte pe profesorul Kinderman și nu prea îi venea să creadă că ar fi cu adevărat vinovat.

Citadela din Ruina își deschide porțile

Shepherd și Franklin au făcut săpături în ancheta lor și totul ducea spre Citadela din Ruina. Se pare că ceva important și neobișnuit s-a întâmplat în urmă cu opt luni în acest oraș din Turcia, Ruina. Citadela a fost lovită de molimă. Călugării ordinului Sancti mor pe capete și boala se răspândește și în oraș. Totuși, Gabriel – care este și el infectat – are un plan. Citadela ar trebui să își deschidă pentru prima dată porțile și toți bolnavii ar trebui să se refugieze acolo. Pentru asta are nevoie de ajutorul călugărului Athanasius. Dar el nu poate decide singur și se lovește de refuzul unuia dintre frați. Cum va proceda? Vor reuși să pună capăt epidemiei? Ce s-a întâmplat cu profesorul Kinderman?

Turnul este un thriller plin de mister. Al treilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne se poate cumpăra de aici. Mulțumesc editurii ALL!

You may also like...

15 Responses

 1. Candrea Laura spune:

  Mă asteptam ca după aceasta coperta si cuprinsul sa fie pe măsură! Vad ca nu m-am înșelat!

 2. Eva Anca spune:

  Suna tare bine cartea asta! Pusesem si eu ochii pe ea, candva.

 3. Dana spune:

  Dupa cum ai prezentat-o pare buna de tot!!!

 4. anasylvi spune:

  Nu am citit aceasta trilogie, dar suna bine! Multumesc pentru recomandare!

 5. De foarte mult timp am și eu trilogia pe lista de lecturi… Felicitări pentru recenzia minunată! <3

 6. De ceva timp numai thrillere citesc. Pare tare faina si asta. 😀

 7. Cornel spune:

  Un thrillere captivant!

 1. 1 martie 2019

  […] Turnul – un alt thriller interesant. Părerea mea o găsiți aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *