Omul spectacol / The greatest showman – impresii film

Știți cum am ajuns să vizionez filmul Omul spectacol? Păi săptămâna trecută am ascultat obsesiv Never Enough. O piesă super frumoasă care încă este pe repeat. Ascultând piesa de 1000 de ori, m-am gândit să mă uit și la videoclip. Atunci a avut loc „sclipirea”! Mi-am dat seama că videoclipul este parte dintr-un film și m-am pus pe căutat. Puteți să râdeți de „sclipirea” mea, nu mă supăr! The greatest showman este un muzical apărut în 2017 și eu nu am avut idee de existența lui, până acum…

Never Enough

Se pare că filmul Omul spectacol este inspirat de P.T. Barnum – primul impresar al culturii pop din America, care a avut suficientă imaginație și curaj pentru a crea un spectacol inedit. Actorii din film sunt unul și unul. Dintre ei l-am recunoscut pe Zac Efron, dar și pe Anne Wheeler, din muzicalurile pentru adolescenți difuzate pe Disney Chanel. Pe Hugh Jackman – actorul care joacă rolul lui P.T Barnum – l-am văzut în mai multe filme, printre care celebrul X-men.

Cine este Omul spectacol?

Filmul The greatest showman  începe într-un mod plăcut, dar emoționant, aducându-ne pe buze un zâmbet dulce-amar. P.T. Barnum este fiul unui croitor. El o cunoaște pe fiica unuia dintre clienții tatălui său, dar i se interzice să se apropie de ea. Între cei doi copii există un fel de complicitate și amândoi suferă când Charity este trimisă la o școală cu internat. Totuși, cei doi reușesc să țină legătura prin intermediul scrisorilor. Peste ani și ani, cei doi hotărăsc să își creeze propria viață împreună. Au două fiice minunate, dar nu este suficient pentru Barnum. Acesta i-a promis soției o viață cel puțin la fel de înstărită ca cea pe care a avut-o în casa părinților. Charity era mulțumită cu ceea ce aveau. era fericită cu minunata ei familie. Mi-a plăcut mult de ea. O doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

the greatesc showman

Atunci când îi vine ideea să creeze un spectacol unic, începe să adune toate „ciudățeniile” din oraș. Deși succesul a fost garantat, spectacolul lui nu era privit cu cei mai buni ochi. Chiar dacă a reușit să îi ofere soției sale tot ce i-a promis, Barnum voia tot mai mult și mai mult. Se va opri la timp sau va distruge tot ce s-a chinuit să creeze? Filmul vorbește despre puterea banului, despre limitele pe care ni le impunem singuri, despre felul în care ești privit dacă ești diferit și despre cum nu ar trebui să îți pese!

Mai jos puteți vedea trailerul filmului The greatest showman:

https://www.youtube.com/watch?v=4zOeiLhcgPo

Voi ați văzut Omul spectacol? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara!

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Nu am auzit de el și nici piesa nu o știu. Însă, acum am ider la ce film să mă uit diseară, iar piesa o caut imediat.

 2. Eva Anca spune:

  Nu am văzut nici eu filmul. Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Illusion spune:

  Mi-a plăcut tare mult filmul, 🙂

 1. 6 aprilie 2019

  […] Voi ați văzut filmul Un bărbat pe nume Ove? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara! […]

 2. 26 mai 2019

  […] aceasta a fost iar circul în oraș. Orășelul nostru este mic, deci nici circul care ne vizitează anual, nu este mare. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *