Ocean’s 8: Jaf cu clasă – recomandare film

Săptămâna trecută, cred că pe HBO, am văzut filmul Ocean’s 8: Jaf cu clasă. Îl observasem în mediul online, dar nu îmi propusesem neapărat să îl văd. Totuși, când butonam telecomanda și Sandra Bullock a apărut pe ecran, m-am hotărât să îl văd. Mă bucur că am dat peste el. Mi-a plăcut mult, m-a amuzat și acum vi-l recomand și vouă.

Ocean’s 8: Jaf cu clasă – un film cu nume mari în distribuție

În Ocean’s 8: Jaf cu clasă joacă actori cunoscuți, precum Sandra Bullock sau Anne Hathaway, dar și vedete îndrăgite, precum Rihanna sau James Corden. Filmul este o combinație între thriller, acțiune și comendie. Ocean’s 8: Jaf cu clasă a apărut în 2018 și s-a bucurat de multe aprecieri. Totuși, nu a fost catalogat ca și o capodoperă. Nu este o capodoperă, într-adevăr, dar e tare simpatic.

Ocean's 8 , film, jaf cu clasa
Sursă: Picsart

Debbie Ocean (Sandra Bullock), face parte dintr-o familie care se ocupă cu înșelăciunile. A intrat la închisoare din cauza iubitului ei. Acesta a băgat-o într-o afacere care nu s-a terminat bine, iar, mai apoi, a aruncat toată vina asupra ei. În închisoare, Debbie Ocean, a pus la cale un plan. Mai exact, un jaf uriaș, din care ea și viitorii asociați ar ieși basma curată. După ce iese din închisoare, apelează la o prietenă bună și impreună încep să adune echipa perfectă pentru un jaf cu clasă. În echipă sunt doar femei. Toate frumoase, cu experiență și extrem de inteligente. Debbie și-a propus să fure un colier Cartier extrem de valoros, care nu a mai fost scos din seif de foarte mulți ani. Cum se vor descurca hoațele noastre și cum se va răzbuna Debbie pe fostul iubit, vă las pe voi să aflați.

Din punctul meu de vedere, Ocean’s 8: Jaf cu clasă este potrivit pentru o seară de sâmbătă, liniștită, în familie. Voi ați văzut filmul sau va fi filmul de sâmbătă seara?

You may also like...

16 Responses

 1. Mulțumesc pentru recomandare! <3

 2. Eva Anca spune:

  Știu de film, dar nu l-am văzut. Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Dana spune:

  Cu siguranță va fi alegerea mea din această seară, m-ai convins!

 4. Catalina spune:

  L-am văzut Sunt total de acord!

 5. Numele si afisul nu imi spun mare lucru, dar merita incercat, mai ales ca o are Sandra Bullock in rol principal si mie imi place destul de tare de ea. Sper sa ii plasa sotului ideea.

 6. Deyutza spune:

  Nu am auzit de film si nici nu l-am vazut. Cu toate ca sunt o cinefila imi plac mai mult filmele de groaza sau comediile

 7. Raluca Anghel spune:

  Foarte potrivit pentru o seară de qerkrnd! Imi faci pofta sa-l revăd. Mi-a placut mult de tot când l-am văzut la cinema, Anne Hataway si Sandra Bullock sunt printre actritele mele favorite all times

 8. Am auzit de el, dar nu l-am vazut. Pare relaxant. 😀

 1. 2 noiembrie 2019

  […] 12 zile de sărbătoare (Christmas in the air) se poate viziona online, dar și pe Diva TV. Dacă nu l-ai văzut, poate va fi filmul de sâmbătă seara. […]

 2. 29 februarie 2020

  […] să îl vedeți. Sunt sigură că și voi o să vă distrați de minune. Poate va fi chiar filmul de sâmbătă seara […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *