Sub soarele nopții -Trish Cook

Zilele trecute am citit Sub soarele nopții de Trish Cook. După atâtea thrillere am simțit nevoia și de puțină iubire, dar și de dramă. Sub soarele nopții mi-a oferit tot ce mi-am dorit: o poveste frumoasă de iubire, emoții, prietenie și puțin din cruda realitate. Citind Sub aceeași stea, mi-am adus aminte de o altă carte care tratează un subiect asemănător – Absolut tot. Dacă nu ați citit nicuna din cărți, vi le recomand cu drag!

sub soarele noptii

Katie Prince este o adolescentă normală, la prima vedere. Este inteligentă, îi place să învețe, îi place să cânte la chitară și scrie cântece deosebite. Katie, la fel ca orice adolescentă, are o prietenă bună – Morgan – și are și o pasiune pentru cel mai drăguț și popular băiat. Katie își petrecea multe momente uitându-se la filme împreună cu tatăl ei și mâncând mâncare chinezească. Katie ieșea uneori cu tatăl ei în gară, unde aceasta cânta pentru navetiștii de noapte nepăsători.

Kate – fata vampir?

Katie ducea o viață oarecum normală, doar că ea dormea ziua și era activă noaptea. Când aproape nimeni nu mai era treaz, Katie era și încerca să nu se cufunde în singurătatea care o înconjura. Probabil vă gândiți că era vreo ciudată, dar nu era. Singura problemă a lui Katie era XP-ul. O boală rară care nu îi permitea să stea la soare. Orice contact cu razele UV îi făceau rău și puteau să îi declanșeze numărătoatea inversă.

Katie îl urmărea zilnic pe Charlie Reed trecând prin fața casei ei, în timp ce mergea spre antrenamentele de înot. Deși își dorea să îi vobească, nu a fost pregătită pentru acel moment cu adevărat. Atunci când s-au întâlnit la gară, Katie s-a emoționat și s-a comportat ciudat. Dar lui Charlie i s-a părut adorabilă. Cum credeți că vor decurge lucrurile între ei? Îi va împidica XP-ul să trăiască o poveste frumoasă de dragoste?

Am primit cartea Sub soarele nopții de Trish Cook de la prietenă și îi mulțumesc din nou pentru frumosul cadou!

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! Se vede că ți-a plăcut cartea.

 2. anasylvi spune:

  Acum am inteles ce anume vrea sa ne transmita titlul. Multumesc pentru recomandare!

 3. Dana spune:

  Ce frumoasă pare! Cred că mi-ar plăcea muullttt!

 4. Silvia spune:

  F frumos!!!

 1. 5 aprilie 2019

  […] Sub soarele nopții. Recenzia acestei cărți sensbile, se găsește aici. […]

 2. 21 aprilie 2019

  […] aici o altă carte cu subiect […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *