CEVA ÎN APĂ – Catherine Steadman

Săptămâna trecută, Editura Nemira mi-a făcut o mare surpriză. Un exemplar în avanpremieră din Ceva în apă de Catherine Steadman, mi-a fost trimis. Am țopăit la propriu când am deschis coletul și m-am bucurat de frumosul exemplar. Cartea m-a intrigat încă de când i-a fost anunțată traducerea. Cuvintele Cuplul perfect, crima perfectă prezente în josul coperții, mi-au atras atenția și mi-au promis o poveste pe cinste, încărcată cu iubire, înșelăciuni, minciuni și… frică. Nu am putut lăsa thriller-ul să aștepte prea mult pe noptieră și mi-am făcut weekend-ul mult mai palpitant citind-ul.

something in the water

Merită să-ți riști libertatea, pentru ideea unui viitor lipsit de griji? Merită să trăiești cu sentimentul că nu mai ești niciodată singur sau în siguranță, doar în ideea că vei putea avea viața visată, din punct de vedere financiar? Merită să îți riști viața pentru o sumă de bani? Cum știi când este prea mult, când ar trebui să te oprești? Cum controlezi lăcomia?

Ceva în apă – „Te-ai întrebat vreodată cât îți ia să sapi un mormânt?” Mai ales… mormântul soțului tău?

Erin este o realizatoare de documentare. Mark este un investitor bancar. Cei doi urmează se se căsătorească și sunt fericiți unul în compania celuilalt. Atunci când Mark își pierde serviciul, stresul pune stăpânire pe el și, uneori, Erin nu îl mai recunoaște. Deși sunt nevoiți să renunțe la diferite lucruri, cei doi se căsătoresc și pleacă în luna de miere în Bora Bora. Acolo se bucură unul de celălalt și sărbătoresc începutul unei noi vieți împreună. Atunci când găsesc ceva în apă, viața li se schimbă pentru totdeauna. Deși erau hotărâți să predea geanta găsită, curiozitatea a învins și Erin a deschis-o. Odată deschisă geanta, hotărârea lor a început să se clatine. Ce au găsit acolo le-ar fi putut oferi viața dorită și le-ar fi putut înlătura stresul cauzat de concedierea lui Mark.

Cei doi hotărăsc să păstreze banii și diamantele găsite, dar și stick-ul și telefonul din geantă. Curiozitatea și dorința de a se asigura că nimeni nu va căuta misterioasa geantă, o face pe Erin să deschidă telefonul și să caute informații. Ce găsește Erin? În ce se bagă cei doi și de ce Erin sapă mormântul soțului ei, vă invit pe voi să aflați!

Ceva în apă de Catherine Steadman se află acum la precomandă și va fi disponibilă de pe 22 aprilie 2019, aici.

You may also like...

39 Responses

 1. Dana spune:

  La ce prezentare i-ai făcut, nu știu cât rezist să nu o iau! Pare grozavă.

 2. Eva Anca spune:

  Super recenzie! Sunt curioasa si eu de cartea asta. O trec in wishlist.

 3. Ruxandra spune:

  Uite că m-ai făcut curioasă și acum vreau să o citesc 🙂
  Frumoasă recenzie!

 4. Amy Mamy spune:

  Îmi place sa citesc. Nu pot sa spun decat ca mai făcut super curioasa! Am sa comand și eu cartea! Superba recenzie

 5. Silvia spune:

  Frumoasă recenzie!

 6. Georgiana spune:

  Femeile astea… ce ne facem cu noi nu stiu. Eu personal nu am de gand sa ma schimb, tot curioasa vreau sa raman 😀

 7. Oana M spune:

  Wow, ce thriller palpitant pare. Fain e macar ca cei doi se aventureaza impreuna in asta si sunt de comun acord. De abias atept sa o citesc si eu.

 8. Ancuta Madularescu spune:

  M-ai făcut curioasa

 9. Dream big little girl spune:

  Cat de interesant. Felicitari. Ai facut o recenzie minunata si am ramas chiar cu gandul la ce a gasit in telefon. Cu siguranta o voi citi si eu

 10. Rezmuves Andrada spune:

  Foarte frumoasă recenzia! Sper să pun şi eu mâna pe frumuseţea asta

 11. Mihaela spune:

  E destul de greu ca atunci cand gasesti o geanta plina cu bani sa nu o deschizi asa ca vreau sa citesc si eu cartea…in caz ca mi se intampla. 🙂

 12. Catalina Coman spune:

  De la faza cu mormantul, m-ai convins 100%. 😀

 13. anasylvi spune:

  Se pare ca suntem gratulati cu o avalansa de thrillere psihologice zilele astea. Asa o descoperire e clar ca aduce necazuri, dar tentatia exista! Daca si cum ii dai curs, asta depinde de la caz la caz. Multumesc pentru impresii!

 14. Foarte tare îmi doresc cartea asta! Felicitări pentru recenzia minunată! <3

 15. Andrei Bădică spune:

  Frumoasă recenzie!

 16. Mihaela Curea spune:

  Am devenit fan thrillere, asa ca tare imi doresc sa o citesc si eu.

 17. Ana spune:

  Felicitari pentru recenzie, pare foarte interesanta!

 18. Ana Maria Chiperi spune:

  Este prea interesantă cartea această! Trebuie neapărat să o citesc și eu! 🙂
  Foarte frumoasă prezentarea!

 1. 23 aprilie 2019

  […] aici o altă carte apărută la Editura […]

 2. 4 mai 2019

  […] Ceva în apă de Catherine Steadman. Am primit un exemplar în avanpremieră, de la Editura nemira și v-am vorbit despre el aici. […]

 3. 28 septembrie 2020

  […] trecută, Editura Nemira mi-a trimis un exemplar în avanpremieră din Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig. Cred că vă puteți daca seama cât de bucuroasă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *