Două luni de Dieta Rina – impresii

După cum v-am promis, vă țin la curent cu evoluția mea în Dieta Rina. Au trecut deja 58 de zile de când am început să țin această dietă. După a treia săptămână v-am povestit în articolul acesta primele păreri și v-am prezentat principiile după care se ghidează dieta.

Tot acolo v-am spus că eu nu o țin chiar strict, în sensul că nu îmi cântăresc mâncarea, beau cafeaua cu zahăr și lapte în continuare și în unele zile mai încalc regulile generale. Nu e deloc bine, nu încurajez pe nimeni să facă la fel, dar eu chiar nu m-am grăbit să slăbesc. Încet și sigur mi s-a părut cea mai bună variantă.

dieta rina pareri

Cum a trecut a doua lună de dietă – Dieta Rina păreri

În august am luat parte la câteva evenimente și nu am ținut cont deloc de dietă. Am avut și câteva ieșiri cu prietenii, când mi-am făcut toate poftele, în mod conștient, asumat. Cu toate acestea, am ajuns la 8,5 kg pierdute și sunt foarte mulțumită.

Ușor, ușor încep și eu să văd diferențe. Unele haine nu îmi mai sunt bune, altele atârnă, iar altele se asează mult mai bine. În mod clar, cât de curând am nevoie de o sesiune de shopping și de o sortare riguloasă a hainelor din dulap.

Pe parcursul acestei luni, am avut sentimente contradictorii legate de această dietă. Am avut zile pe care nici nu le-am simțit, zile care au trecut ușor. Dar au fost și zile grele, în care îmi venea să renunț total. Dar, încăpățânarea s-a dovedit a fi benefică și cu siguranță voi ajunge la finalul celor 90 de zile.

Ce mi s-a părut greu luna aceasta la Dieta Rina – păreri

Luna aceasta, singura zi care mi-a dat bătăi de cap a fost cea de Vitamine. În această zi se consumă fructe și legume, fără a adăuga zahăr, sare sau grăsimi. Deși în ziua de vitamine se pot consuma alimentele permise chiar și din două în două ore, o consider cea mai grea zi.

De fructe mi s-a cam acrit. M-am cam săturat de ele, deoarece în dieta aceasta și dimineața se consumă aceleași alimente ca și în ziua de vitamine, iar eu oricum nu sunt o mare iubitoare de fructe sau semințe. Pepenele parcă nu mai e așa gustos în această perioadă și toată vara a fost salvarea mea în zilele de vitamine. Legumele fără sare, de asemenea, nu prea sunt pe placul meu. Așadar, cred că vă puteți da seama de unde și problema mea cu această zi.

Ce am mâncat în zilele de Vitamine?

Am mâncat mult mai puțin decât este permis în această zi și, mai ales, mult mai puțin decât în celelalte zile în care mănânc alte categorii de alimente.

Ca să trec cu bine peste zilele de vitamine am consumat:

  • fistic/ caju/ alune cu foarte mult piper, în cantități mai mici decât sunt permise, deoarece nu prea sunt pe gustul meu.
  • banane. Încă îmi plac și apelez des la ele pentru ziua de vitamine sau mic dejun.
  • struguri. Deși îmi plac tare cei dulci, îmi deranjează stomacul, deci i-am mâncat mai rar și în cantități destul de mici.
  • morcovi cruzi
  • mere
  • piersici

Cam atât despre a doua lună de dietă. Revin luna viitoare cu ultimele impresii despre cele 90 de zile și, mai ales, cu rezultatul final.

You may also like...

8 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Wow, dar chiar ai dat jos bine! Felicitari! Eu te admir ca poti tine dieta, eu nu am reusit niciodata sa tin vreo dieta.

  2. Stoica. Viorica spune:

    Din ce stiu de la verisoara mea care a tinut o si a dat destul de mult jos dupa aceasta dieta ca este cam greuta de tinut ca ea a tinut cu strictete , ce mi se pare mie ca persoana la o dieta care trebuie tinuta e ca dupa terminarea ei trebuie sa te cam abti de la unele chesti ca sa nu ajungi tot de unde ai plecat ! Te admir si sa ajungi cu succes pana la final !

  3. Simona Banica spune:

    Super bravo pentru vointa!

  4. Dana spune:

    Deși nu e o dieta ușoară, rezultatele obținute sunt tare bune și motivante. Succes în continuare!

  5. Ai slabit foarte mult! Chiar se vede, felicitari! Cu siguranta nu este usor.

  6. Aurelia spune:

    Buna ziua ,felicitari ,ma bucur pentru rezultate bune.eu am o luna am slabit putin ,doar 2.5 kg.im ultima saptamina chiar nimic .Imi puteti da vreun sfat ?

  7. Nacele spune:

    Super rezultate! De perioada de mentinere ai trecut cu bine?

  1. 6 ianuarie 2022

    […] Două luni de Dieta Rina – impresii. Ei, bine, nu e nicio surpriză că acest articol este atât de căutat. Ca update vă spun că m-am mai îngrășat deoarece am lăsat garda jos și nu am mai ținut cont de nicio regulă în ultima perioadă Nu sunt mândră de mine să știți și intenționez să încep din nou. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *