ÎNTOARCEREA PISICII ASASINE – Anne Fine

Întoarcerea pisicii asasine de Anne Fine, a sosit la noi în ediție cartonată. Cartea este galbenă, iar pisica de pe copertă arată caracterul pisicii din carte. Noi avem primele trei volume ale seriei și mi-a plăcut mult faptul că sunt colorate diferit, sunt vesele și arată perfect în biblioteca unui copil.

intoarcerea pisicii asasine. carti pentru copii

Seria Pisica asasină, este o serie amuzantă și tare simpatică. Pisica Tuffy fiind simpatică foc, prin modul său morocănos de a fi. Întoarcerea pisicii asasine, este a doua carte din seria Pisica asasină, scrisă de Anne Fine, apărută la Editura Paralela 45. Această serie este recomandată copiilor cu vârsa de peste 6 ani. Are 77 de pagini. Scrisul nu este îngrămădit pe pagină și nu dă copilului senzația aceea că nu mai termină niciodată de citit. De asemenea, găsim și ilustrații frumos creionate. Paginile și ilustrațiile nu sunt color.

Maia s-a distrat tare mult citind Întoarcerea pisicii asasine, dar și Jurnalul unei pisici asasine, despre care v-am vorbit deja aici. Consider că această serie își merită bănuții și că orice copil cu vârsta potrivită, s-ar bucura de ea. Maia a citit deja și volumul trei, Răzbunarea pisicii asasine, iar zilele acestea vă vom vorbi și despre el. Tot ce pot să vă spun deocamdată, este că toate trei volumele au amuzat-o. Le-a citit extrem de ușor, datorită modului aerisit în care textul este așezat pe pagină.

Maia povestește Întoarcerea pisicii asasine de Anne Fine

În video-ul de mai jos, Maia vă spune câte ceva despre acțiunea volumului doi al seriei Pisica asasină de Anne Fine, apărută la Editura Paralela 45. Vă invit să o urmăriți, dar înainte vă mai spun că acest volum se poate cumpăra de la aici.

Copiii voștri ce au mai citit în ultima vreme? Au citit această serie? Cum vi se pare? Vă gândiți să o cumpărați pentru copiii voștri, dacă nu ați facut-o deja?

You may also like...

11 Responses

 1. Silvia spune:

  Spor la citit Maia!!!!

 2. Eva Anca spune:

  Ce drăguță pare seria asta! Felicitări, Maia!

 3. Dana spune:

  Ce frumos prezintă Maia, mi-ar plăcea și mie cartea.:)) Albert vine în completare.❤

 4. Camelia spune:

  Ce simpatică e Maia! Lectură plăcută! 😀

 5. Oana spune:

  Foarte draguta cartea, spor la citit.

 6. Mihaela spune:

  Coperta cartii e foarte frumoasa iar pisica imi aminteste de Garfield. 🙂 Dragos citeste doar lectura obligatorie de vacanta.

 7. Cred ca e o carte tara draguta pentru cei mici.

 8. Rokolla spune:

  Nu stiam de aceasta carticica si ma bucur s-o descopar

 9. Maia e o dulceata de fata! Se vede ca e incantata de seria asta.

 10. Ce scumpica este! O sa i-o recomand si eu fetitei mele pentru ca sigur o sa-i fie pe plac!

 1. 28 august 2019

  […] acest volum din seria Pisica asasină de Anne Fine, apărută la Editura Paralela 45, are coperțile cartonate, are ilustrații drăguțe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *