Răzbunarea pisicii asasine – Anne Fine

răzbunarea pisicii asasine

V-am mai spus, cred, că Pisica asasină a devenit una dintre seriile Maiei preferate. Deși a mai avut ocazia să o citească, acum vreun an și ceva, atunci a evitat-o. Acum a citit tare repede cele trei volume (Jurnalul pisicii asasine, Întoarcerea pisicii asasine și Răzbunarea pisicii asasine) și abia așteaptă să mai pună mâna pe vreun volum nou. Adevărul este că seria este tare drăguță. Este amuzantă, pisica are un caracter ironic și face tot felul de prostioare, iar adulții din jurul ei sunt nevoiți să ia diferite măsuri.

Și acest volum din seria Pisica asasină de Anne Fine, apărută la Editura Paralela 45, are coperțile cartonate, are ilustrații drăguțe în interior, iar textul este bine structurat, astfel încât să nu îngreuneze lectura. Răzbunarea pisicii asasine are 96 de pagini, iar întâmplarea relatată este tare simpatică.

Maia povestește Răbunarea Pisicii asasine, al treilea volum al seriei Pisica asasină, apărută la Editura Paralela 45

În volumul Răzbunarea pisicii asasine, Tuffi pune la cale o serie de năzbâtii, prin care dorește să se răzbune pe stăpână. Mai multe vă spune Maia în video-ul de mai jos.

Eu vă mai spun că Seria Pisica asasină este potrivită pentru orice copil cu vârsta de minim 6 ani. Copiii se vor distra citind-o sau o vor asculta cu interes, dacă încă nu își pot citi singuri. Pisica este extrem de amuzantă și cu siguranță copiii vor fi cuceriți de ea. Bine, mai că aș băga mâna în foc că și asupra voastră, a adulților, va avea același efect. Răzbunarea pisicii asasine și restul volumelor din serie, se găsesc pe site-ul Editurii Paralela 45, mai exact aici. În acest moment, la un preț redus.

Vizionare plăcută!

Ce părere aveți despre seria Pisica asasină? Credeți că ar fi pe placul copiilor dumneavoastră? Credeți că v-ar plăcea să o oferiți cadou unui copil, dacă ați avea ocazia?

You may also like...

8 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Felicitari Maiei! Pare tare draguta seria asta, chiar cred ca e perfecta pentru copii.

  2. Silvia spune:

    Cred că îi interesantă! FELICITĂRI Maia!

  3. Dana spune:

    Maia e minunată! Ce să mai zic de Albert!❤❤❤

  4. Ce faina pare seria! Amira vrea si ea sa o citeasca acum.

  5. Urban Story spune:

    Mi se pare tare draguta cartea si chiar imi doresc s-o citesc

  6. Deyutza spune:

    Mie imi place mult cum povesteste cartea, e posibil sa o cumpar si eu pentru copil, cred ca e usor de citit

  7. Simona spune:

    Pare o lectura foarte faina!! O sa o retin si eu pe lista mea de dorinte.

  1. 16 decembrie 2019

    […] Portalul Magic, o serie pe care Maia o îndrăgește mult. Și Crăciunul pisicii asasine din seria Pisica asasină poate fi un cadou apreciat. Mă gândesc serios să i le comand și eu Maiei. Doar faptul că i […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *