Houston, avem o problemă – Katarzyna Grochola

Sincer vă spun că atunci când am primit Houston, avem o problemă de la Editura ALL, m-am gândit că sigur nu e mare lucru de capul ei. Ei bine, nu mă puteam înșela mai mult de atât. Cartea este foarte frumoasă și tare bine scrisă. Mi-a plăcut foarte mult și trebuie să mulțumesc editurii pentru exemplarul oferit! Voi să nu faceți ca mine! Să nu o evitați. Voi să o cumpărați, deoarece o veți adora.

Houston, avem o problemă este despre suferință, pierdere, iertare, iubire , răutate, prietenie și, mai ales, despre răbdare. Este scrisă într-o manieră amuzantă, se citește foarte ușor, iar situațiile prezentate, sunt situații reale care, cu siguranță, nici vouă nu vi se vor părea străine.

Houston, avem o problemă – cât de multe poate duce un om?

Acțiunea cărții se învâtre în jurul personajului principal, Jeremiasz. Acesta este operator de film, dar nu lucrează în domeniu. Speră să reușească să își găsească din nou un loc în acea lume, dar până atunci face diferite reparații, pentru a se putea întreține. Jeremiasz este un personaj extrem de simpatic, care se face ușor plăcut. Are multe calități, dar și defecte, care fac din el un om ușor de iubit, un om pe care ți-ai dori să îl ai aproape. Încă din primele pagini, m-am amuzat copios de seria de întâmplări prin care personajul nostru este nevoit să treacă.

houston avem o problema. carte.parere.recenzie

Jeremiasz s-a despărțit de iubita lui, Marta, după ce l-a dezamăgit într-un mod extrem de neplăcut. Abia spre sfârșit aflăm motivul despărțirii, deci nici eu nu îl voi dezvălui. Pe tot parcursul cărții, el își spune părerea despre femei, în general, și mereu ajunge să ne spună câte ceva despre fosta lui iubită. Se presupune că ar fi trebuit să treacă peste despărțire, să nu îi pese, dar face ce face și tot la ea se întoarce.

Mama lui Jeremiasz este și ea un personaj important în carte. Îi invadează mereu viața fiului său, iar acesta acceptă orice, fără să riposteze. Și ea are propria viață, care bineînțeles că o influențează și pe cea a lui Jeremiasz. De asemenea, și păsările sunt mereu prezente în carte. Jeremiasz este pasionat de ele. Vorbește mult despre ele și aflăm multe lucruri interesante despre diferite specii.

Prietenii, clienții și vecinii lui Jeremiasz sunt toți unul și unul. Prin intermediul lor putem să îl cunoaștem cu adevărat pe acesta și să ne facem o părere despre caracterul lui.

Mie mi-a plăcut Houston, avem o problemă. Dacă vă doriți cartea, să știți că acum are un preț bun.

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Chiar nu mă așteptam să aibă asemenea subiect. Coperta e interesantă, titlul la fel. Mulțumesc pentru recomandare!

 2. Dana spune:

  Chiar eram curioasă în privința ei. Ai prezentat-o tare încântător, drept urmare trebuie să îl cunosc și eu pe Jeremiasz.

 3. anasylvi spune:

  E un roman care mi-a placut foarte tare. Ti-am zis ca e fain! Il recomand si eu calduros!

 4. Felicitări pentru recenzia minunată! Mi-ai ostoit curiozitatea! <3

 5. Pare o carte buna si daca are si un pret bun, o voi lua si eu.

 6. Rokolla spune:

  Imi place subiectul cartii si chiaqr mi-as dori s-o citesc

 7. Pare chiar interesanta. In plus, coperta e tare atractiva.

 1. 8 octombrie 2019

  […] Houston, avem o problemă de Katarzyna Grochola. Acest roman m-a amuzat mult. Mai multe detalii aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *