Pixi Știe-Tot

În ultimul colet de la Editura ALL, am avut și patru cărți pentru copii, din colecția Pixi Știe-Tot. Acum a venit momentul să vă vorbesc despre ele, deoarece sunt foarte interesante și un real ajutor pentru copiii noștri, aflați în plină dezvoltare intelectuală și nu numai. În această colecție sunt mai multe astfel de cărticele și mă gândesc serios să le achiziționez pe toate pentru copiii mei.

pixi

Cele patru cărticele pe care noi le-am primit de la Editura ALL sunt:

 1. Ne certăm, ne împăcăm!
 2. Energia și electricitatea
 3. Albine, bondari și viespi
 4. Stop Bullying

Despre cărțile din colecția Pixi știe-tot

Toate aceste cărticele au formatul de 13×20 cm și 32 de pagini. Cărticelele conțin ilustrații frumoase, care ajută copiii să capteze mai bine informația. Textul este clar, bine structurat, potrivit pentru copiii care merg la școală.

Stop Bullying

Această cărticică explică pe înțelesul tuturor fenomenul numit bullying și încurajează copiii să anunțe părinții și cadrele didactice, dacă trec prin așa ceva sau dacă observă pe cineva din jur în această situație. De asemenea, încearcă să descurajeze și să stopeze fenomenul.

Ne certăm, ne împăcăm!

Prin această cărticică educativă, copiii înțeleg că oamenii sunt diferiți și că este normal să apară conflicte între ei. De asemenea, încurajează copiii să rezolve pașnic orice conflict și îi ajută să le abordeze corect.

Albine, bondari și viespi

Această cărticică de la Pixi Știe-Tot, poate satisface curiozitățile copiilor în privința albinelor, viespilor și a bondarilor. Cărticica educativă răspunde la întrebări precum: Câte picioare au albinele? Unde sunt plasate vasele lor de sânge? Știai că, împreună cu furnicile, albinele, bondarii și viespile formează un grup de sine stătător în cadrul insectelor, numit himenoptere? Unde sunt poziționați ochii lor și cum de sunt formați dintr-o multitudine de ochi mai mici? La ce sunt folositoare antenele? Are expresia „talie de viespe” o bază reală? Interesant, nu-i așa?

Energia și electricitatea

Dacă nu ai fost nevoit să explici copilului ce este energia, de unde vine și ce rol are, vei fi. Așadar, această cărticică îți va fi un real ajutor.


Fiecare cărticică Pixi Știe-Tot costă 14,90 RON. De foarte multe ori le găsiți și la reducere pe site-ul Editurii ALL. Fie că doriți să oferiți un cadou inspirat sau pur și simplu să adăugați și cărți educative în biblioteca copilului dumneavoastră, cu Pixi Știe-Tot nu veți da greș.

You may also like...

24 Responses

 1. Dana spune:

  Niște alegeri minunate pentru copii și pentru un cadou util.

 2. Eva Anca spune:

  Foarte drăguțe par. De cea cu bullying sunt curioasă.

 3. Eva spune:

  Intotdeauna gasesc carticele faine la tine! Multumim pentru recomandari 🙂

 4. Simona spune:

  Imi place ca apar din ce in ce mai multe carticele educative pentru cei mici. Pare tare faina aceasta serie!!

 5. Le avem si noi. Amira e tare incantata de ele.

 6. Cartile acestea educative sunt de ajutor celor mici . Cum sa nu fie incantati?

 7. Mihaela Curea spune:

  Trebuie sa iau si eu aceste carti pentru nepotica mea, cred ca va invata multe din ele.

 8. Ce drăguțe sunt. Subiectele lor sunt tare utile și cu siguranță cei mici vor învățat ceva.

 9. Rokolla spune:

  Am si eu cateva carti din colectia Pixi si fetita mea este tare incantata de ele

 10. Alexandroaia Cristina spune:

  Foarte interesante aceste cărți pentru pitici, mai ales cea împotriva bully-ingului.

 11. Silvia spune:

  Foarte frumoase pentru copii și pentru cadouri!!!!

 1. 22 septembrie 2019

  […] Câinele-fantomă și Luna de Claire Barker, a ajuns în biblioteca Maiei cu ultimul colet primit de la Editura ALL. S-a bucurat foarte mult, deoarece Tătănuș i-a plăcut, încă de la primul volum. Nu a fost singura carte pentru copii din colet, dar despre restul v-am vorbit deja aici și aici. […]

 2. 26 ianuarie 2020

  […] mici și nu numai. Patru dintre ele fac parte din colecția Pixi – o colecție pe care noi o îndrăgim de ceva timp. Printre cărțile pentru copii, cei de la Editura ALL, au strecurat o carte și pentru mine, dar […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *