Fabrica de bani – film Netflix

Fiind vineri, mi-a fugit gândul la relaxare. Așadar, m-am gândit să vă recomand un serial foarte, foarte fain pe care l-am văzut de curând pe Netflix. Știu că foarte multă lume deja a văzut cele patru părți disponibile din Fabrica de bani / La casa de papel, dar or mai fi și întârziați ca mine, nu-i așa?

Ei, bine, dacă nu ați văzut Fabrica de bani / La casa de papel, eliberați-vă tot weekend-ul! Este atât de captivant încât nu veți dori să plecați din fața televizorului. Eu așa am pățit, dar bineînțeles că având doi copii am fost nevoită să întrerup vizionarea des.

Fabrica de bani / La casa de papel are 4 părți disponibile pe Netflix și deja s-a anunțat că va urma cât de curând încă o parte.

Fabrica de bani / La casa de papel, sezon 5

Fabrica de bani / La casa de papel – filmul care te va face să le ții partea hoților

Mereu mi-au plăcut, și m-au enervat în același timp, cărțile care mă fac să simpatizez criminalii sau hoții. Acest lucru mi s-a întâmplat și urmărind Fabrica de bani / La casa de papel. Am ținut cu hoții 😀 . Am sperat ca jaful să fie un adevărat succes. 😀 Profesorul este fermecător, trebuie să recunosc, și extrem de ușor de îndrăgit.

În Fabrica de bani / La casa de papel Profesorul adună o gașcă de infractori serioși, care să-l ajute să jefuiască Monetăria Spaniei. Regulile lui sunt simple și insistă să nu fie încălcate. Hoții împrumută nume de orașe, iar relațiile intime sunt interzise în grup. Respectând indicațiile Profesorului, hoții ar trebui să iasă extrem de bogați și în siguranță din Monetărie. Cum vor merge lucrurile de fapt, vă las pe voi să aflați urmărind primele două părți ale serialului.

În partea a treia Profesorul pune la cale un alt jaf. Unul mult mai periculos și mai greu de realizat. Nu vă voi spune mai multe, deoarece mi-ar fi imposibil fără să vă dau spoillere. Ar fi mare păcat să vă stric plăcerea de a urmări un serial atât de bun. Așadar, eu zic să vă dedicați weekend-ul serialului și să vă alăturați nouă, celor care așteptă cu nerăbdare partea a cincea – finalul celui de-al doilea jaf pus la cale de profesor.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Hm, pare chiar interesant, din ce spui. Eu nu am fost curioasă să îl urmăresc.

 2. Simona Banica spune:

  Un film ce merita vizionat

 3. Ana Maria B spune:

  Daaaa, clar, unul dintre cele mai bune seriale. În secunda în care incepi sa te uiți, nu te mai poți opri.

 4. Dana spune:

  Aud tot mai des despre acest serial, e musai să îl văd!

 5. Irina spune:

  Mulțumesc pentru recomandare.

 6. Ramona spune:

  Hey,
  Daca ziceam ca eu NU o sa urmaresc vreodata filme/seriale de actiune spaniole..well, never say never, cum zice olandezu’ :))) Astept sezonul 5 complet, sa il devorez.
  Ce voiam sa va recomand de acelasi regizor (care fie vorba intre noi, nu stiu ce fumeaza, dar pare marfa de calitate hahahaha), Vizavi (Locked Up) tot pe Netflix. Enjoy it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *