Scrisoare pentru două iubiri – Kathryn Hughes

În ultimul colet Libris am avut două romane pe care mi le doream de mult timp. Unul dintre ele l-am citit imediat ce a ajuns pachetul la mine, iar pe al doilea, Scrisoare pentru două iubiri de Kathryn Hughes, tocmai l-am terminat. Știam că acest roman este trist și că nu îmi va rămâne indiferent și exact așa a fost.

Scrisoare pentru două iubiri de Kathryn Hughes vorbește despre iubire, egoism, iertare și destin. Despre răutate, dar și despre bunătate. Principala temă a romanului este abuzul în familie, un subiect de actualitate.

scrisoare pentru doua iubiri

Scrisoare pentru două iubiri – cât de ușor poți trece de la iubire la ură?

Tina este o tânără femeie abuzată de soțul ei. Acesta întruchipează profilul agresorului clasic. Atunci când Tina își face curaj să îl părăsească, deja influența lui asupra ei este prea mare. Așadar, nu după mult timp, se întoarce la el, mințindu-se pe sine că o face pentru copilul pe care în aștepta, dar mizând și pe faptul că bruta s-a schimbat. Așa să fie sau Tina se îmbată din nou cu apă rece?

Cu 40 de ani în urmă, Crissie încerca să trăiască cât se putea de frumos în casa părintească, alături de mama sa și de un tată mult prea sever, un bărbat prea dur și de neînduplecat. Ei nu i se permitea să iasă prea mult. Dar, într-o seară a sfidat regulile, iar acest lucru i-a schimbat total viața.

Atunci când Crissie a rămas însărcinată cu Billy, a fost trimisă în Irlanda, la o mătușă care locuia la o fermă îndepărtată. Tatăl său nu putea concepe să fie făcut de rușine în comunitate. Dar unde era Billy în tot acest timp?

Cartea cupride două povești de viață triste, dar, după cum spuneam, de actualitate. Autoarea le împletește frumos și ne predă lecții valoroase. Mă bucur mult că am citit-o și sper să o faceți și voi, dacă vă place genul acesta de lectură. Să vă mai spun că acum are o reducere uriașă pe Libris?

You may also like...

12 Responses

 1. anasylvi spune:

  Foarte interesant si tentant, mai ales ca sunt doua povesti in desfasurare.

 2. Eva Anca spune:

  Wow, ce tentatie! Tare bine suna.

 3. Dana spune:

  Ce bine sună, cred că mi-ar plăcea, iar prețul e genial!!!

 4. Ce faina pare! Acum normal ca am pus-o si eu pe lista. :)))

 5. Roxana Andreea Năstase spune:

  Am și eu cartea pe wishlist și am văzut că e la reducere pe Libris. Cred că am s-o includ în următoarea comandă. ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *