O fată în amurg. Un roman despre Paris – Serena Burdick

O fată în amurg. Un roman despre Paris de Serena Burdick este un roman pe care nu prea știu cum să îl descriu. Are ceva care îl face deosebit, dar și ceva comun, mereu întâlnit. Acțiunea nu e tocmai alertă, dar nici nu îți permite să-l lași pentru mai târziu.

Mi-a plăcut. L-am citit foarte ușor și îl vor recomanda celor care apreciază poveștile cu rădăcini bine înfipte în realitate și care nu așteaptă neapărat un final fericit sau, cel puțin, nu finalul acela demn de telenovele.

o fata in amurg serena burdick

O fată în amurg. Un roman despre Paris

Aimee Savaray a crescut împreună cu Hari, deși nu erau frați. Amândoi erau pasionați de pictură și prin intermediul ei s-au descoperit unul pe altul. Cu toate acestea, într-o dimineață, Hari a plecat fără să își ia rămas bun de la nimeni. Aimee a suferit mult, crezând că a plecat din cauză că ea i-a spus că îl iubește. Faptul că a fost singura posibilitate pe care a luat-o în calcul, nu a pregătit-o pentru șocul pe care l-a avut mai târziu.

Anii au trecut, Aimee a încercat să meargă mai departe, dar nu l-a putut uita. Atunci când și-a dat seama că Hari este încă în Paris, Aimee i-a cerut unei prietene să o ajute să îl găsească. Dar a omis să îi spună că nu sunt cu adevărat frați și, mai ales, că îl iubește. Hari i-a permis să stea în jurul lui, dar nu dădea semne că ar dori să fie ceva mai mult între ei. Ba chiar mai mult, a început o relație cu prietena ei.

Acest lucru a făcut-o pe Aimee să ia o decizie care i-a schimbat cursul vieții, i-a adus multe probleme și a învățat-o ce înseamnă cu adevărat suferința.


O fată în amurg. Un roman despre Paris a apărut la Editura RAO și se poate comanda de aici. Eu am primit-o în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet, alături de alte titluri la fel de interesante.

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am vrut si eu sa iau cartea, apoi am tot amanat si am uitat. Nici nu stiu daca mi-ar placea, poate ca mi-ar trebui o anumita stare pentru ea.

 2. Dana spune:

  Cred ca este o poveste tare interesantă, m-ai făcut curioasa.

 3. Silvia spune:

  Interesant subiectul! !!

 1. 12 aprilie 2020

  […] mi le-am petrecut în compania romanului Femeia de la etaj de Claire Messud, apărut de curând la Editura RAO. Sincer, mă așteptam să nu îi placă, dar ceva m-a împins să o deschid, totuși. Și bine am […]

 2. 8 iunie 2020

  […] O fată în amurg. Un roman despre Paris […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *