Majoretele – Kara Thomas

Mi-am dorit să citesc Majoretele de Kara Thomas încă de când i-a fost anunțată apariția, la Editura Corint, la sfârșitul anului trecut. M-a atras foarte mult coperta, dar și subiectul, care m-a dus cu gândul la alte cărți care mi-au plăcut, precum Unul dintre noi minte sau Asta e povestea noastră.

Majoretele de Kara Thomas este un thriller captivant, care ne ține în suspans până aproape de sfârșit. Mi-a plăcut faptul că finalul nu a fost acela la care eu m-am gândit, făcând astfel ca totul să pară real, plauzibil. Am citit acest thriller repede și cu greu am închis cartea atunci când a fost cazul.

majoretele thriller

Majoretele de Kara Thomas se poate comanda de aici

Monica este sora mai mică a lui Jen – o majoretă care s-a sinucis în urmă cu cinci ani. Chiar dacă Monica nu crede că Jen ar fi fost în stare de așa ceva, se pare că aceasta nu a putut trece peste faptul că alte patru majorete au murit în acea perioadă. Două dintre ele într-un accident de mașină, celelalte două se pare că au fost ucise de un vecin pervers. Jen era prietenă bună cu cele din urmă.

În acești cinci ani, Monica a luat de bună tot ceea ce i s-a spus despre moartea celor cinci majorete. Dar, când a găsit telefonul surorii ei și câteva scrisori anonime, în biroul tatălui său vitreg, îndoielile nu îi mai dau pace. Monica începe o investigație pe cont propriu, în care oricine este suspect.

O poveste inteligent construită, întunecată, tulburătoare. O lectură fascinantă!

KATHLEEN GLASGOW, autoarea romanului O fată din bucăți

Deși are două prietene foarte bune, simte că nu poate vorbi cu ele despre aceste lucruri și nici despre ceea ce i s-a întâmplat în ultimul timp. Totuși, nu trece singură prin asta. Atunci când apare Ginny în peisaj, Monica se simte bine în preajma ei. Aceasta îi aduce aminte de Jen. Ginny se dovedește a fi o prietenă bună, o fată curajoasă și de încredere. Dar se pare că și ea are secretele ei.

Deși totul se învârte în jurul investigației neoficiale făcută de cele două fete, se ating și alte subiecte oarecum sensibile. Astfel, totul devine mai interesant. Te trezești judecând personajele și punându-te în locul lor.

După cum spuneam și mai sus, mi-a plăcut foarte mult acest roman. Vă recomand și vouă să îl citiți, dacă vă plac genul acesta de thrillere.

You may also like...

12 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Mulțumesc pentru recomandare! Eu am ignorat cartea, am avut impresia că e altceva, dar recenzia ta sună bine și m-ai tentat să citesc și eu cartea.

  2. Dana spune:

    Pare exact pe gustul meu, trebuie să citesc aceasta carte.

  3. Doina Racoti spune:

    As vrea sa o citesc si eu. M-ai convins.

  4. Se anunta o lectura tare bună, noroc cu aceste zile de izolare.

  5. Suna bine descrierea ta. Multumesc pentru recomandare

  6. Ioana spune:

    Cu siguranță voi citi și eu această carte, pare o lectură interesantă.

  7. Mihaela spune:

    Pare genul de carte pe care o citesc de obicei pe nerasuflate asa ca o pun pe lista de lectura.

  8. Carmen Alexa spune:

    O super lectură Mersi pentru recomandare

  9. Pusesem si eu ochii pe carte. Acum sunt sigura ca mi-ar placea.

  1. 8 iunie 2020

    […] Majoretele […]

  2. 18 iunie 2020

    […] Majoretele. Tot de la Editura Corint o am. Recenzia aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *