Cărți SUPERBE pentru copii, de la Editura Casa

Acum mai bine de o lună, o nouă comandă de la Editura Casa a ajuns la noi. Dacă de obicei îmi iau și mie câte ceva interesant, de data aceasta am ales trei cărți superbe pentru copii, printre care și un atlas cu animale. Ei le adoră, la fel și eu, deci toată lumea este mai mult decât mulțumită.

Cărțile de la Editura Casa sunt calitative. Deși se observă acest lucru și din fotografii, țin să îl subliniez. De asemenea, sunt atractive pentru cei mici și foarte utile. Cărțile pentru copii mici de la Editura Casa sunt preferatele noastre și le recomand mereu cu încredere. Ba chiar mai mult, comand și le adaug în cadourile pe care le oferim altor copii, cu diferite ocazii.

Trei cărți Superbe pentru copii

După cum v-am spus și mai sus, în comanda aceasta am avut trei cărți pentru copilașii mei. Una pentru fiecare, iar a treia pentru amândoi.

Rețete dulci de la Bobiță și Buburuză am comandat-o cu gândul la Maia, dar sunt sigură că în viitor va fi apreciată tare și de Albert. Pe lângă povestea simpatică, conține și o mulțime de rețete. Aici v-am spus mai multe despre această carte cu rețete extrem de frumoasă și v-am arătat și albinuțele delicioase făcute de Maia.

Primul meu atlas cu animale și Forme și contraste

Primul meu atlas cu animale

Când am văzut pe site-ul editurii noul atlas cu animale, mi-am zis că neapărat trebuie să îl avem și noi. Mi s-a părut atât de frumos încât cred că l-aș fi comandat și dacă nu aveam copii. E pur și simplu superb, iar calitatea se observă încă de la prima privire.

Primul meu atlas cu animale este cartonat, are ferestre care ascund informații prețioase pentru cei mici, iar ilustrațiile sunt realiste și extrem de reușite.

primul meu atlas cu animale

Prin intermediul acestui atlas, copilul va avea ocazia să studieze cel puțin 500 de animale, mai mult sau mai puțin cunoscute, de pe întregul glob. Deși atlasul este creat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, chiar și cei mai mari au ce învăța din el și îl pot studia cu mare interes. Primul meu atlas cu animale este acum la reducere și se poate comanda de aici.

Forme și contraste

Forme și contraste sau așa numita Cartea cu buba în casă la noi, este cartea preferată a lui Albert în acest moment. La fel ca și celelalte cărți din colecția De ce? De ce? De ce? cartea are ferestre care ascund informații și ilustrații explicite. Deși Cartea cu buba este toată ziua răsfoită, rezistă foarte bine atacurilor mânuțelor mici și lipicioase.

Cartea aceasta m-a atras datorită faptului că se concentrează pe explicarea unor noțiuni precum sus-jos, trist-vesel, mare-mic și alte asemenea. Întâmplarea a făcut ca pachetul de la Editura Casa să ajungă în ziua în care Albert și-a făcut prima bubă mai serioasă la genunchi. Cum și în carte un copilaș care se juca s-a lovit tot la genunchi, a devenit prietenul de suferință al lui Albert și a transformat cartea Forme și contraste în preferata lui. 🙂 .

Și cartea cu buba se află acum la reducere pe site-ul editurii.

You may also like...

17 Responses

 1. Matusa Diana spune:

  Am avut si eu carti de la Editura Casa pentru elevii mei. Foarte dragute!

 2. Chiar ca sunt superbe. Le avem si noi. 😀

 3. Silvia spune:

  Se vede că îi plac lui Albert!!!

 4. Eva Anca spune:

  Tare dragute par toate cartile Editurii Casa. Sa va bucurati de ele!

 5. Simona Banica spune:

  Frumoase si educative imi plac enorm!

 6. O varianta interactiva in special pentru perioada in care copiii sunt restrictionati din unele puncte de vedere.

 7. Anca spune:

  Ce cartulii interesante, ar trebui sa le caut si eu pentru cea mica.

 8. Numai bune de facut cadou unor prichindei!

 9. Mirela Marin spune:

  îmi plac tare mult cărțile pentru copii! Dacă ar fi după mine, le-aș cumpăra pe toate. 🙂
  Abia aștept să îi iau micuței noastre primele cărticele.

 10. Dana spune:

  Sunt tare frumoase și au atras toată atenția. ❤️

 11. Kovacs Eni spune:

  Și eu am avut asemenea cărți în copilărie și le-am iubit. Preferata mea a fost totuși una 3D

 12. Rokolla spune:

  Am si eu cateva carti de la Editura casa care imi plac tare mult, dar si acestea mi se par interesante

 13. cudrag.cristina spune:

  Foarte frumoase ilustraiile, lectura placuta dragilor si o duminica frumoasa! 🙂

 14. Drăguțe. Lectură plăcută, să vă bucurați de ele! 🙂

 1. 13 octombrie 2020

  […] mai bine de o lună, am plasat o nouă comandă la Editura Casa. Prima carte pe care am adăugat-o în coș a fost Ghidul fotografiei de produs. Chiar nu știu cum […]

 2. 27 mai 2021

  […] răsfoim cărți adecvate vârstei lui și jucăm jocuri de tipul caută și găsește. Această activitate îi place foarte mult și de cele mai multe ori el ia inițiativa și aduce una dintre cărțile lui preferate. […]

 3. 30 august 2021

  […] colecție, cele două povești cu Bobiță și buburuză sunt dulci tare. Cei doi prieteni, Bobiță și buburuză, în ambele povești prezentate în carte, au parte de întâmplări care au legătură cu aerul. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *