Scrum în vânt – Cynthia Orszag

În luna noiembrie nu am reușit să citesc prea mult. Cred că au trecut ani buni de când nu am lăsat să treacă atât de mult timp fără să citesc. Din fericire, luna aceasta mi-am revenit și mi-am reintrat în ritm. Așadar, am tot citit și tot citesc. Trec cu ușurință de la o carte la alta, parcă încercând să recuperez timpul pierdut. Scrum în vânt de Cynthia Orszag este una dintre cărțile pe care le-am citit luna aceasta, iar astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre ea.

Scrum în vânt de Cynthia Orszag m-a surprins plăcut. Trebuie să recunosc că am avut o reținere în privința ei. Din fericire, a fost exact cum nu mă așteptam. Interesantă, captivantă, emoționantă și surprinzătoare.

Am găsit pe alocuri pasaje care arătau că Scrum în vânt este un roman de debut, dar nu am găsit nimic care să mă deranjeze, care să mă facă să consider acest roman o pierdere de vreme. Din contră, mă bucur mult că am avut ocazia să-l citesc și vi-l recomand și vouă. Prevăd pentru Cynthia Orszag un viitor luminos în literatura românească.

Scrum in vant , Cynthia Orszag,recenzie,pret,

Scrum în vânt de Cynthia Orszag – despre lumea drogurilor și cei care pășesc în ea

Darius este un țigan dependent de droguri, care trăiește pe spatele femeii care l-a luat de mic și l-a crescut. Lumea lui este formată doar din câteva persoane. Vlad și Mara – doi frați care au propriile probleme, dar care îl consideră pe Darius sprijinul lor. Maria – femeia care l-a crescut și Carla – iubita lui. Urăște să stea în preajma unor oameni pe care nu îi cunoaște, simțindu-se mereu inferior și complexat.

Darius trăiește pentru a se droga și pentru a fi apreciat de cei din jurul său. Cu asta se hrănește și este dispus să facă orice pentru ca lucrurile să stea mereu cum își dorește el. Nu are nicio reținere atunci când îi minte, nu se gândește prea mult la urmări sau la sentimentele lor.

În timp, lucrurile se schimbă pentru Darius, iar el este nevoit să se confrunte cu urmările deciziilor pe care le-a luat de-a lungul timpului. Trebuie să trăiască cu vina, trebuie să accepte abandonul, în timp ce corpul îi este distrus de droguri. Cum se așează lucrurile pentru el, vă invit pe voi să aflați.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Velvet Story sau de pe Bookzone, unde am observat că acum are preț redus.

You may also like...

10 Responses

 1. anasylvi spune:

  Foarte interesanta aceasta recomandare, multumesc pentru impresii!

 2. Silvia spune:

  O super recenzie!!!!

 3. Dana spune:

  Chiar eram curioasa în privința cărții și așteptăm părerea ta. Pare o poveste tare interesanta, sigur mi-ar plăcea.

 4. Laura spune:

  Asteptam cu mare interes parerea ta! Ma bucur ca s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale. O trec și eu pe lista!

 5. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandare! Nu am citit-o, la fel ca tine, aveam o reținere în privința ei, deși mi s-a spus că este o carte bună.

 6. Simona Banica spune:

  Mi as dori sa citesc cartea!

 7. Si mie mi-a placut. Chiar are potential autoarea.

 1. 9 martie 2022

  […] Nouveau. Cartea este scrisă de un autor român cunoscut mie – Cynthia Oszag. Sper să ajung și la ea […]

 2. 19 aprilie 2022

  […] țineți minte când v-am vorbit despre cartea de debut a Cynthiei Orszag? Scrum în vânt m-a impresionat într-un mod plăcut și tare curioasă am fost cum e și ultima carte a ei – […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *