Art Nouveau – Cynthia Orszag

Mai țineți minte când v-am vorbit despre cartea de debut a Cynthiei Orszag? Scrum în vânt m-a impresionat într-un mod plăcut și tare curioasă am fost cum e și ultima carte a ei – Art Nouveau.

Art Nouveau este total diferită de Scrum în vânt și dacă e să aleg o preferată, aleg cartea de debut a Cynthiei. Art Nouveau este un fantasy, care ne introduce în lumea plină de magie a sirenelor și ne prezintă puterea cântecului lor, care se spune că atrage bărbații în larg pentru a fi uciși. Acțiunea cărții are loc la Constanța, iar celebrul Cazino are un rol important în întreaga poveste.

art nouveau, cynthia Orszag, fantasy,sirene,autori romanai,

Art Nouveau de Cynthia Orszag –

Leon a fost convins de către bunicul său, care era pe moarte și care îi promitea o moștenire, să vină în România și să găsească un anumit tablou. Deși se spunea că acel tablou ar fi fost dispărut, bunicul său știa că încă este în Cazinoul din Constanța. Acest tablou avea o reputație de temut… se spunea că orice bărbat care l-a privit, a fost găsit la malul mării, mort.

Leon iubea să trăiască pe picior mare. Așadar, știa că fără moștenirea bunicului îi va fi foarte greu. Acceptă provocarea și împreună cu un prieten, pleacă la Constanța. Acolo o cunoaște pe frumoasa Zoe. Ea are acces în orice zonă a cazinoului, iar Leon știe că trebuie să o convingă prin orice mijloace să îl ajute, pentru a putea pune mâna pe mult doritul tablou. Ce nu știa Leon e că Zoe nu era o fată obișnuită. Ea era una dintre sirene și avea anumite puteri.

Când Leon îi cere să îl ajute să găsească tabloul, Zoe nu acceptă inițial. Dar, farmecul tânărului și dorința sa de a fi iubită sincer o face să cedeze. Oare acest lucru să fie o victorie pentru Leon sau cel mai mare coșmar al său? Vă invit pe voi să aflați, citind Art Nouveau.

You may also like...

5 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Un subiect interesant, din câte se pare.

 2. Silvia spune:

  Interesant!!

 3. Catalina spune:

  Super content, multumesc pentru link.

 4. Dana spune:

  Mi-ar plăcea povestea, nu am citit de mult un fantasy.

 5. Am citit-o si eu. A avut un subiect inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *