Bridgerton – film

Zilele trecute, prietena mea Cătălina mi-a spus că neapărat trebuie să mă uit la noul serial Netflix Bridgerton. Mi-a spus că este făcut după seria unei autoare de cărți romantice – Julia Quinn – și că este foarte, foarte fain.

Ei, bine, a avut mare dreptate. Mi-a plăcut la nebunie. Așadar, am urmărit episod după episod, până s-a sfârșit sezonul, iar acum abia aștept să apară următorul. Se pare că filmul va avea 8 sezoane, câte unul pentru fiecare volum al seriei Bridgerton scrisă de Julia Quinn.

Am citit vreo două cărți semnate de Julia Quinn de-a lungul timpului, dar nimic din această serie. Autoarea scrie foarte bine. Poveștile ei sunt ușor amuzante, romantice și dinamice. Mi-ar plăcea să citesc și seria Bridgerton, deși mi-e puțin frică că apoi voi privi cu alți ochi filmul, care chiar mi-a plăcut.

Bridgerton film online subtitrat in romana

Impresii serial

Familia Bridgerton o prezintă în societate în acest sezon pe Daphne – cea mai mare dintre surori. Ea își dorește foarte mult să se căsătorească din dragoste, să aibă o familie frumoasă și copii pe care să îi alinte. Este numită se însăși regina diamantul sezonului și toată lumea are mari așteptări de la ea. Daphne nu ar duce lipsă de pretendenți, dacă aceștia nu ar fi alungați de fratele ei, care le cunoaște fiecare cusur.

Pentru a atrage și mai mult atenția unor pretendenți adecvați, Daphne face o înțelegere cu un duce. Astfel, ea are parte de atenția pe care și-o dorește, iar el ține la distanță mamele care țin cu orice preț să îi prezinte fiicele. Ducele este un personaj destul de întunecat. Este un tip retras, cu un trecut urât, care nu dorește să se căsătorească vreodată.

În paralel, avem parte și de alte personaje la fel de interesante, care încearcă să facă față lumii necruțătoare a înaltei societăți. Totul devine și mai interesant, datorită unei mici gazete cu bârfe, care scoate la iveală secrete și lansează teorii despre lumea bună.

Bridgerton – film online subtitrat în română

Eu am urmărit filmul Bridgerton pe Netflix, dar se găsește și online subtitrat în română. Așadar, nu ai niciun motiv să nu îl vezi cât de curând 😀 .

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Multumesc pentru recomandare! Deja am o lista destul de lunga de seriale de urmarit pe Netflix, timp sa-mi fac.

 2. Laura spune:

  Mersi de recomandare! Chiar îl voi urmări și eu!

 3. E genial serialul. Tare mult mi-a placut.

 4. Eu stau prost cu serialele, nu mai am timp de ele

 5. Multumesc pentru recomandare. Pare genul de film care ma va prinde si pe mine!

 6. Dana spune:

  Tentant, de mult nu am găsit un film care sa mă atragă, sa ma uit cu interes la el.

 7. Simona Banica spune:

  Interesant suna dar nu l-am urmarit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *