Top 5 cele mai citite articole în 2020

A venit momentul să vă prezint cele mai citite 5 articole în anul 2020. Mă refer la articolele generale, fără a include recenziile de carte, deoarece pentru acea categorie intenționez să fac un articol separat.

De când am renunțat la nișă și mi-am transformat blogul în unul generalist, am atins o mulțime de subiecte. Am postat rețete, impresii despre produse și filme, articole fashion sau beauty. Din fericire, am observat că ați fost foarte receptivi la schimbare și ați citit și aceste articole cu la fel de mult interes.

cele mai citite articole 2020
Imagine de StockSnap de la Pixabay

Cele mai citie 5 articole în 2020

 1. Pe primul loc se află un articol legat de beauty și nu sunt deloc surprinsă, deoarece am observat de-a lungul anului că apărea mereu în statistici. mă refer la De ce ai nevoie pentru a pune unghii cu gel. Probabil pandemia aceasta de Covid-19 are legătură cu interesul ridicat pentru acest subiect. Doamnele și domnișoarele vor fi mereu aranjate și cochete, indiferent dacă pot sau nu să ajungă la un salon.
 2. Pe al doilea loc de află rețeta de Tocinei moldovenești. Acest preparat poate fi servit ca garnitură sau ca desert, în funcție de preferințe.Mie îmi place foarte mult și mă bucur să văd că atât de multă lume îl apreciază.
 3. Pe locul trei se află tot o rețetă. Se pare că multă lume a dorit să vadă cum poate mânca Shaorma de pui făcută acasă. Să aibă legătură tot cu pandemia și cu izolarea la domiciliu? Hmm…
 4. Pe al patrulea loc se află articolul Cum se aplică oja semipermanentă. Sper că va fost util, dragilor.
 5. Pe locul 5, ultimul din acest top, găsim tot un articol legat de beauty. Multă lume a căutat informații despre Dr. C. Tuna – Age reversist set. acest set cu produse beauty se se găsește pe site-ul Farmasi sau la reprezentanții lor. Dacă dorești să devii și tu reprezentant, vei găsi în articol un link de înscriere.

Acestea sunt cele mai citite 5 articole în 2020 pe acest blog. Voi arunca o privire și la statisticile de pe adrianaivan.ro și voi realiza un top și pentru acele articole. Vă mulțumesc tuturor pentru interes și să ne citim cu bine și în 2021!

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte faine articolele. Categoric, primează beauty și culinar.

 2. Dana spune:

  Atâtea informații prețioase și rețete delicioase, nu au cum sa nu atragă atenția.

 3. anasylvi spune:

  Sunt articole care vor avea cautare si anul acesta, sunt sigura. 🙂 Genul de informatii mereu actuale.

 4. Luca Raluca spune:

  Sunt super faine articolele! Sa ai un weekend linistit si frumos!

 5. Diaconu Simona spune:

  Multe fete cred că se gândesc la un business legat de unghiile cu gel, de aici și poziția întâi. La cât mai multe articole citite în noul an!

 6. cudrag.cristina spune:

  Recunosc si pe mine m-a interesat subiectul unghiutelor facute acasa. De cand am descoperit gelul si semi, faptul ca nu mi se mai rupeau asa usor unghiile si rezista oja mai mult m-a cucerit. Chiar de nu pot ajunge la salon, asa este, vreau sa fiu aranjata.

 7. Marin Mirela spune:

  Felicitări! Se pare că interesul pentru unghii cu gel acasă este mare.
  Îmi plac articolele tale, dar din acest top 5 le-am preferat pe cele despre cosmetice, îngrijire și întreținere ten & piele.
  Succes în continuare!

 8. Ioana Manu spune:

  Nici nu este de mirare că articolele despre unghiuțe au fost la mare căutare în 2020! Am avut o mulțime de timp liber pentru a dobândi noi skillsuri, precum aplicarea unghiilor cu gel sau cu ojă semi. 🙂

 9. Rokolla spune:

  Foarte faine articolele. O mare parte dintre ele le cunosc deja si sunt foarte bine documentate

 10. Denisa spune:

  Am fost curioasa sa vad si eu care sunt articolele cele mai citite . Vad ca interesul e mare pt unghii la tine.

 11. Felicitari! Adevarul e ca si eu gatesc mult, retetele sunt cele mai interesante

 12. Simona Banica spune:

  Multe retete de luat in seama!

 13. Catalina Coman spune:

  Le-am citit pe toate, bineînțeles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *