Top 5 cele mai citite recenzii în 2019

Uitându-mă prin statisticile blogului, am rămas uimită de ceea ce arătau cifrele. Sincer, doar două dintre cele cinci cele mai citite recenzii în 2019 mă așteptam să fie în acest top. Celelalte 3 au fost o surpriză, dar mă bucur oricum de interesul arătat părerilor mele în materie de carte și vă mulțumesc, din nou, cu această ocazie!

Dintre cele 5 cele mai citite recenzii în 2019, una este a unui roman scris de un autor român. Mai exact, o carte de debut. Hai că nu vă mai țin în suspans și încep prezentarea lor.

cele mai citite recenzii 2019

Cele mai citite recenzii în 2019 sunt:

 1. Cea mai citită recenzie de anul trecut este (aș bate tobele dacă aș putea) Apă plată cu lămâie de Iulia – Florentina Paciurea. Pentru a citi sau reciti recenzia, după caz, puteți da click aici. De asemenea, Iulia și-a făcut timp și a răspuns la câteva întrebări în mini interviul de aici.
 2. Pe locul doi se află un thriller apărut la Editura Nemira și pe care am avut ocazia să îl citesc în avanpremieră. Despre Ceva în apă de Catherine Steadman v-am vorbit aici.
 3. Grădina de iarnă de Kristin Hannah. O adevărată surpriză, deoarece recenzia aceasta este de puțin timp pe blog. Mai exact, din luna noiembrie. Așadar, faptul că a reușit să ajungă pe locul 3 într-un timp atât de scurt, arată interesul vostru pentru romanul acesta.
 4. Mă așteptam ca Pacienta tăcută de Alex Michaelides să fie în acest top, deoarece a fost declarat de multă lume thrillerul anului. Părerea mea o găsiți aici.
 5. Recenzia de pe locul 5 este recenzia cărții Invizibil de James Patterson și David Ellis. Acest thriller este și în top 5 cele mai bune cărți citite în 2019. Își merită locul și aici.

Acestea sunt cele mai citite recenzii ale anului 2019. Top-ul este realizat de voi, cititorii mei, și mă bucur tare mult că îmi citiți articolele.

You may also like...

15 Responses

 1. Dana spune:

  Niste titluri tare frumoase, trei dintre carti le-am citit si eu si mi-au placut mult!

 2. anasylevi spune:

  Recunosc ca nu am citit niciuna dintre carti, dar am citit recenziile si sunt foarte reusite, felicitari!

 3. Eva Anca spune:

  Interesante titluri. Acum imi dau seama ca eu nu am verificat statistica la mine, sa vad care recenzii au fost cele mai citite.

 4. Felicitări, draga mea! Inedite titluri! Doar unul e citit de la tine de pe listă. Acum, sunt curioasă care sunt statisticile mele. 🙂

 5. Luca Raluca spune:

  Pacienta tăcută de Alex Michaelides este și pe lista mea! Sper să am timp să o citesc cât de curând!

 6. Mirela Marin spune:

  Nu am citit niciuna dintre cărțile topului făcut de tine dar am notat câteva titluri care mi-ar placea să le citesc.
  Mulțumesc pentru recomandări!

 7. Doar Apa plata cu lamaie am citit, din lista ta. Neaparat trebuie sa repar situatia. 😛 Recenziile in schimb le-am citit pe toate.

 8. Wow!Ce fain! N-am citit decat “Apa plata cu lamaie”.

 9. Mihaela spune:

  Am citit si eu Gradina de iarna si mi-a placut mult. Le am pe lista si pe celelalte.

 10. Ioana Margineanu spune:

  Chiar imi cautam carti noi si 3 de aici nu le-am citit inca. Noroc cu tine!

 11. carmen alexa spune:

  Ceva in apa si Pacienta tacuta sunt si printre favoritele mele in anul ce au trecut 😉 Sunt acum tentata si de celelalte trei carti prezentate in topul tau!

 12. Super, tare ma bucur ca recenziile sunt la mare cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *