Informații utile despre animale


Cine mă urmărește știe deja că am doi copilași. Deși au vârste diferite, amândoi mă solicită la fel de mult. fiecare are nevoie de timp petrecut doar cu el, de atenție, iubire și conversații. Fiecare vrea să vorbească despre ceea ce îl preocupă, iar la sfârșitul zilei, aproape că nu mai știu pe ce lume trăiesc. Cu toate acestea, uneori au curiozități comune și răspunsurile pe care le primesc îi țin ocupați pentru câteva momente. Bineînțeles, Maia fiind mai mare pune întrebări mai complexe, care necesită mai multă documentare, uneori. Albert se rezumă deocamdată la „cum face vaca?” „ce curoare are girafa?” și alte asemănătoare.

Deși primesc întrebări diverse, despre aer, soare, mâncare, internet și nu numai, nu trece zi fără să fiu întrebată câte ceva despre un animal. E de înțeles! Copilașii iubesc animalele. Lumea lor li se pare fascinantă și sunt interesați de ea. Așadar, Google a devenit prietenul meu de nădejde și apelez des la el. Așa am descoperit și site-ul E-vet.ro.

nformatii utile despre animale, e-vet.ro

Curiozități despre animale și sfaturi pentru îngrijirea lor

Pe E-vet.ro am găsit o mulțime de articole interesante, care satisfac curiozitățile celor mici, dar și a celor mari. Trebuie să recunosc că am aflat multe lucruri noi despre animăluțe și despre îngrijirea lor, care mi-ar fi fost de folos în trecut și care, cu siguranță, îmi vor fi de folos în viitor.

Pe acest site am găsit articole interesante și foarte bine documentate despre:

 • păsări. În această categorie sunt postate foarte multe articole despre diferite specii. Am citit despre papagalul Ara albastru-auriu, Rosella cu mantie aurie și nu numai. Am găsit informații și despre Cinteza australiană zebrată, care mi-ar fi prins foarte bine în trecut. Acum câțiva ani, când Maia era micuță, a primit cadou de la nașa sa o astfeld e pasăre. A fost foarte încântată de ea, dar, din păcate a murit la scurt timp. Citind articolul gădit pe E-vet.ro mi-am dat seama că ar fi putut avea altă șansă, dacă îi asiguram toate nevoile. M-am documentat și atunci, dar se pare că nu de unde trebuia.
 • câini. Câinii sunt foarte apreciați și foarte des întâliți în casele sau curțile românilor. Așadar, informațiile găsite aici pot fi utile pentru oricine.
 • pisici. La fel ca și în cazul câinilor, pisicile sunt des adoptate și mă bucur că informațiile necesare pentru îngrijirea lor corectă sunt atât de la îndemână.
 • reptile. Aici mi-am pierdut cel mai mult timp, recunosc. Neștiind mare lucru despre ele, am fost captivată de multitudinea de informații noi.
 • cai. Lui Albert îi plac mult caiii și vacile. Dar cui nu-i plac?
 • animale mici, precum iepurași sau porcușori de Guineea.
 • acvarii. Am avut și noi unul înainte să ne mutăm. Fără informațiile potrivite e greu de îngrijit peștișorii. Soțul meu s-a documentat mult și s-a ocupat așa cum trebuie de ei. Eu doar i-am admirat 🙂 .

Atunci când alegem să aducem animăluțe în familia noastră, este important să înțelegem că și ele sunt suflete și trebuie îngrijite așa cum trebuie. Așadar, vă invit și pe voi să vă documentați și să vă bucurați de lumea fascinantă a animalelor.

You may also like...

12 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte util site-ul. Mulțumesc pentru informație! Voi ști unde să caut de acum informații despre pisici, când mă mai întreabă Denisa.

 2. Silvia spune:

  Foarte interesant!

 3. Oana spune:

  Si eu sunt de parere ca trebuie sa te documentezi inainte sa adopti un animal.

 4. Și eu am avut un acvariu cu câțiva pești, dar am renunțat la ei după un an.

 5. Un animal vine cu o mare responsabilitate și o documentare în prealabil e bine venita.

 6. Denisa spune:

  Tare dragut acest site, are informatii utile intr-adevar.

 7. Ana spune:

  Si noi avem acvariu si chiar acum aveam nevoie de niste informatii si nu stiam de unde sa le luam. A venit la fix articolul tau!

 8. Rokolla spune:

  eu ma bucur ca pe net gasim foarte multe informatii referitoare la animale. Si eu am avut momente in care am cautat, dar ma bucur si mai mult sa descopar site-uri de incredere

 9. Simona spune:

  O sa ii recomand prietenei mele site-ul, ea are multe animalute. ^_^ Eu nu mai am animalute de multi ani. Foarte utila recomandarea.

 10. Dana spune:

  Un site realmente util și tare interesant.

 1. 21 iunie 2021

  […] destul de dăunătoare. De asemenea, e bine de știut că aceste produse nu sunt testate pe animale, dar și că au prețuri de bun simț, accesibile […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *