The Fall sau cum i se zice la noi… Crimele din Belfast

Știu că nu o să vă mirați când o să vă spun că deja am început să mă uit la filme de Crăciun. Cât de curând o să încep să vă vorbesc despre ele, ca să aveți și voi timp să le selectați pe cele pe care doriți să le urmăriți iarna aceasta. Dar până atunci, vreau să vă vorbesc puțin despre un serial ceva mai serios. The Fall/ Crimele din Belfast este un serial pe care l-am văzut pe Netflix. Are doar trei sezoane și mi-a plăcut foarte mult. L-am urmărit împreună cu soțul meu și amândoi am fost prinși în mrejele scenariului.

În acest serial îl avem în rol principal pe Jamie Dornan, cunoscut pentru rolul său din seria Cele 50 de umbre ale lui Gray Și acest rol îi vine mănușă și chiar nu îmi imaginez vreun alt actor care l-ar fi putut juca la fel de bine. Tot în rol principal este și Gillian Anderson – detectivul care este pe urmele criminalului. Nu mi-o aduc aminte din alte filme, dar mi-a plăcut mult interpretarea sa din acest serial.

The Fall, crimele din Belfast, serial, crime, drama,netflix,
sursă foto: Pagina de facebook The Fall TV

The Fall/ Crimele din Belfast – un serial care îți face pielea de găină

Și în cazul acesta Jamie Dornan joacă rolul unui psihopat, doar că un altfel de psihopat… Unul periculos, care nu își mai înfrânează pornirile bolnave și începe să ucidă femei care se încadrează într-un anumit tipar. Cu o copilărie chinuitoare și o părere proastă despre femei, criminalul vânează femeile care îi sunt superioare, care sunt independente și nu depind de bărbați.

Așadar, femeile de carieră, care locuiesc singure sunt principala lui țintă. Le alege, le urmărește, le sperie, iar apoi le ucide. Ritualul lui nu se oprește aici, iar acest lucru ajută poliția să fie pe urmele lui.

În paralel, criminalul nostru este un tată model și un soț iubitor. Are un serviciu stabil și duce o viață obișnuită. E înfricoșător să îți dai seama că acest tip de criminal poate fi soțul, tatăl, fratele sau vecinul nostru, nu-i așa?

Detectivul Gibson intră în pielea criminalului și începe să îi calce ușor ușor pe urme. Îl provoacă și inevitabil îl atrage pe urmele ei. Dar nu vă spun mai multe, vă las pe voi să îl urmăriți.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    E pe lista acest serial, este exact pe gustul meu!!!

  2. Eva Anca spune:

    De serialul acesta chiar nu știam. Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Cat de fain pare serialul! L-am pus pe lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *