Culpa de Jussi Adler-Olsen

Culpa de Jussi Adler-Olsen este cel mai nou roman primit de la Libris.ro. Mi-a plăcut coperta, care mi-a adus aminte de romanul Chirurgul și mi-am zis că trebuie neapărat să îl citesc.

Bineînțeles, nu am citit descrierea și abia după ce a ajuns la mine am văzut că face parte dintr-o serie. Cum romanele din seriile polițiste se pot citi de obicei și individual, nu m-am panicat și am sperat că mă voi putea bucura de el. Așa a și fost. Acest roman o aduce în prim-plan pe Nete Hermansen, care e dornică de răzbunare. Într-adevăr, personajele au o istorie și pe această parte am simțit că îmi lipsesc unele informații, dar nu a fost deranjant și nici nu m-a făcut să renunț la lectură.

Culpa de Jussi Adler-Olsen

Culpa de Jussi Adler-Olsen – „Un roman pe cât de enervant, pe atât de impresionant.” – The Independent

Nete a avut o viață grea. După ce mama i-a murit, totul a devenit o povară. Treburile casnice, școala și relațiile cu cei din jur…

Nate nu știa ce e deplasat și ce e permis în relațiile cu băieții din jurul său, iar acest lucru i-a adus mereu probleme. Atunci când a rămas însărcinată, la cincisprezece ani, viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Deși a pierdut copilul, Curt Wad a intrat în viața ei.

Curt Wad era un chirurg cu viziuni diferite. El făcea parte dintr-o mișcare care considera că nu orice femeie trebuia să nască copii. Astfel, rasa ar fi fost purificată și lumea ar fi fost mai bună. Nate a fost abuzată și sterilizată cu forța, alături de o mulțime de alte fete.

După mulți ani, când Nete părea să își refacă viața, Curt apare din nou și îi strică reputația. Dar de data aceasta, Nete nu mai rămâne pasivă și nu mai vrea să își plângă de milă. Așadar, plănuiește să se răzbune pe toți cei care i-au distrus viața.

Totul pare să fi rămas în umbră până când, douăzeci de ani mai târziu, cei din Departamentul Q reușesc să facă descoperiri importante, care îi apropie de Curt Wad și de cele întâmplate.


Culpa de Jussi Adler-Olsen este un roman complex, care îți va pune mintea la contribuție. Îl poți comanda de pe Libris.ro, acum cu 25% reducere.

You may also like...

13 Responses

 1. Dana spune:

  Wow, ce subiect interesant! Cu siguranta mi-ar placea cartea!

 2. Silvia spune:

  O recomandare excelentă!

 3. Carmen spune:

  Te-a facut sa vrei sa citesti toata seria?

 4. Ioana S.Pavel spune:

  E o carte destul de stufoasa, dar mi-ar plăcea sa o citesc.

 5. carmen alexa spune:

  Interesant subiectul. Sigur m-ar tine prinsa in lectura! Mersi pentru recomandare.

 6. Ilinca spune:

  Foarte interesant, cred ca o sa-l procur si eu!

 7. am mai vazut cateva carti ale acestui autor si chiar ma tenteaza sa le iau!

 8. Ana spune:

  Wow, pare un subiect dur…nu stiu daca as rezista sa citesc aceasta carte acum.

 9. Elena CM spune:

  Am primit cartea cadou de la o prietena buna.

 10. Te invidiez ca reusesti sa citesti atat de mult.

 11. Imi place intriga, as alege aceasta carte pentru o calatorie cu trenul sau avionul.

 12. Simona spune:

  E prima data cand descopar acest titlu! Ce fain pare, m-ar tine prinsa intre pagini!

 13. Rokolla spune:

  Nici nu stiu ce sa zic despre aceasta carte. Pe de-o parte ma atrage subiectul, dar dimensiunea acesteia este destul de mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *