Globul magic al Moșului – Editura Meteor Press

Deși ziua a început cam prost, dispoziția mi s-a îndreptat surprinzător de mult. Exceptând faptul că Albert este un pic răcit, este o zi bună. Brăduțul nostru proaspăt împodobit luminează într-un colț, în cuptor am o pâine care a umplut casa cu un miros plăcut, iar afară ninge ca în povești. Așadar, atunci când m-am gândit despre ce să vă vorbesc astăzi pe blog, mi-a venit în minte minunata carte pentru copii apărută la Meteor Press, Globul magic al Moșului.

Globul magic al Moșului este perfectă pentru cadourile din luna decembrie. Copilașii sigur vor fi încântați de ea, deoarece, pe lângă povestea frumoasă, are și un element inedit. Mă refer la acel glob simpatic, cu fulgi în el. Recunosc că de fiecare dată când când văd cărticica, nu mă pot abține să nu dau cu degetele pe el. Și dacă eu sunt așa, gândiți-vă la cei mici.

Albert dorește des să i-o cititm și vine cu ea în brațe ori la mine ori la Maia. Sora lui, deși are zece ani, se joacă și ea des cu globulețul și i-o citește de fiecare dată când el își dorește, făcându-i și ei mare plăcere.

Globul magic al Moșului

Cartea are 24 de pagini grosuțe, lucioase și frumos ilustrate. Textul este creat pe înțelesul celor mici și fontul este suficient de mare. Astfel, copilașii puțin mai mari o pot citi singuri fără probleme. Cartea este recomandată copiilor care au cel puțin trei ai împliniți, dar povestea este simpatică și cu siguranță și pe placul celor mai mărișori, care au învățat să citească.

Globul magic al moșului – o carte de Crăciun superbă

Atunci când Moș Crăciun își scapă peste picior un cadou greu, doctorul elf îi spune că nu mai poate livra cadourile. Doamna Crăciun se oferă să îl ajute ea, dar se dovedește că supravegherea Moșului este absolut necesară.

Zâna Crăciunului rezolvă problema, oferindu-i moșului un glob magic, care îi permite să vadă cum se descurcă Doamna Crăciun și ajutoarele sale. Oare vor reuși sau copiii de pretutindeni vor rămâne fără cadouri?


Globul magic al Moșului se poate comanda de aici, iar acum are și 30% reducere.

You may also like...

12 Responses

 1. carmen alexa spune:

  Parca si vizualizez scena descrisa in minte…cat de placut este cand o vezi per ansamblu! 😉 Multumesc de recomandare, voi cauta si eu cartea, poate ni se potriveste… avand acasa o domnisoara tare curioasa si pornita pe demonstrat abilitatile noi in lectura, zic ca va prinde bine 😉

 2. Alina S spune:

  Am si eu un baietel de aproape 2 ani si imi place mult sa citim impreuna.

 3. Simona spune:

  Pare o carte perfecta de citit langa bradut

 4. Are si nepotica mea cartea, chiar este frumoasa.

 5. Ma tot uit si eu de carticele pentru copii prietenilor si cei din familie, dar pana acum n-am ales nimic pentru ca nu stiu exact ce le-ar placea.

 6. Eva Anca spune:

  Ce frumos! Cartea pare chiar minunată, mai ales cu acel glob. Iar scena descrisă de tine pare desprinsă din povești. Mie mi-e tare dor de o ninsoare ca-n povești, la noi doar plouă și e mohorât și frig.

 7. Rokolla spune:

  Cat de faina este cartea. Cred ca mai am timp sa comand si eu una pentru fetita mea

 8. Kamy spune:

  Foarte inspirata cartea asta. Numai buna pentru perioada asta

 9. Ana spune:

  Ce idee buna de cadou! Este foarte potrivita pentru aceasta perioada.

 10. O carte care trebuie sa se regaseasca in cadourile de Craciun.

 11. E superba carticica asta. O avem si noi.

 1. 16 mai 2022

  […] este o trilogie care aparține genului thriller romantic. Trilogia a apărut la Editura Meteor Press și se bucură de mare succes printre cititori. Atunci când ultimul volum al trilogiei – […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *