M-ai trădat de Lisa Jackson

Familia Cahill este o trilogie care aparține genului thriller romantic. Trilogia a apărut la Editura Meteor Press și se bucură de mare succes printre cititori. Atunci când ultimul volum al trilogiei – M-ai trădat – a fost tradus și la noi, am hotărât că este momentul să fac și eu cunoștință cu această familie atipică.

La fel ca și în primele două volume, în M-ai trădat de Lisa Jackson am avut parte de intrigi deosebite și multe răsturnări de situație.

M-ai trădat de Lisa Jackson

M-ai trădat de Lisa Jackson – „ O rețea complexă de legături sentimentale…” – Publishers Weekly

James Cahill este personajul principal al acestui volum. La fel ca și personajele principale din celelalte volume ale trilogiei, James se trezește într-un spital, cu o durere cruntă de cap și cu o amnezie temporară. Nu știe ce i s-a întâmplat și nu înțelege de ce poliția dorește să discute cu el. Curând află că iubita sa, Megan, a dispărut și că el este principalul suspect. Megan și James aveau o relație cu probleme. Ea era sora fostei iubite a lui James, iar el continua să se întâlnească și cu alte femei. Fiind moștenitorul unei impresionante averi, dar și un bărbat frumos, atrăgea femeile ca un magnet.

James nu își aducea aminte prea multe, dar nu credea că i-ar fi făcut rău lui Megan, cel puțin nu fizic. Ușor, ușor, după ce a început să își aducă aminte unele lucruri, a fost sigur că Megan a plecat întreagă din casa lui. Dar oare poliția va fi de aceeași părere?

Sora lui Megan, fosta iubită a lui James, apare și ea în peisaj. Ea încearcă să afle ce s-a întâmplat cu sora ei și își face propria investigație. Cum va influența acest lucru relația ei cu tânărul moștenitor?

Trilogia Familia Cahill se poate comanda de pe site-ul Editurii Meteor Press, dar și din majoritatea librăriilor online.

P.S. Volumele trilogiei se bucură de o reducere frumușică, acum, pe site-ul editurii.

You may also like...

3 Responses

  1. Silvia spune:

    Super recenzia!!!

  2. Dana spune:

    Mi-ar plăcea sa citesc această serie, pare tare interesantă!

  3. Eva Anca spune:

    Volumul acesta m-a cam dezamăgit, spre deosebire de primele două.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *