Ardem caloriile adunate de Sărbători?

Dragile mele, sper că ați sărbătorit frumos și v-ați simțit bine în această perioadă frumoasă, aproape magică. Eu, încet-încet încerc să îmi intru în ritm, să îmi fac curaj să renunț la decorațiuni și la brăduț. Dar încerc și să dau jos câteva kilograme. Mă gândesc serios să fac puțin sport acasă. Vreau să vă încurajez și pe voi și să ardem caloriile împreună, dacă simțiți nevoia. Eu, de obicei, sunt împăcată cu mine și cu felul în care arăt. Totuși, sunt tot mai hotărâtă să încep anul făcând o schimbare în bine pentru mine. Arderea caloriilor în plus nu este importantă doar pentru siluetă, ci și pentru sănătate. Dacă nu mă credeți, faceți un set de analize acum și unul după ce dați măcar 5 kg jos și veți vedea diferența.

În general, dacă vă doriți să faceți mișcare acasă, nu aveți nevoie de prea multe. Un TV sau laptop conectat la internet și găsiți pe YouTube tot felul de programe care vă pot ajuta. Dar dacă doriți să vă apucați serios de treabă și rezultatele să apară mai repede, am câteva sugestii de produse adunate de pe Decathlon și vi le prezint în continuarea articolului.

Ardem caloriile – pentru o viață sănătoasă și mulțumire de sine

centura sudatie
  • Centură Sudație. O astfel de centură amplifică efectul de transpirație. Încălzește muşchii și reduce senzaţia de oboseală după efort.
stepper
  • Stepper. Antrenamentele cardio sunt extrem de importante pentru sănătate. Chiar dacă acest ritm nu asigură neapărat slăbirea, ajută la tonifiere și mai ales la sănătate. Eu am unul, dar l-am cam făcut uitat de mult timp. Acum e momentul să-l scutur de praf și să îl pun la treabă. Nu mai am nicio scuză, nu-i așa?
minge fitness
  • Minge fitness. Mingea fitness este ideală pentru antrenamente de fitness sau pilates. Ajută la tonifierea corpului, întărirea spatelui sau pentru stretching. Am văzut pe YouTube foarte multe programe de fitness în care se folosesc mingiile de genul acesta. Pe lângă partea utilă, mie îmi par și foarte amuzante și sunt tot mai tentată să îmi iau una cât de curând. Ezit doar din lipsa spațiului. Dar, după ce strâng și eu bradul, îi pot face loc fără doar și poate.
bicicleta fitness de apartament, ardem caloriile,
  • Bicicleta fitness ESSENTIAL. Bicicleta fitness este perfectă pentru arderea caloriilor. Dacă o folosim de două ori pe săptămână putem spune că suntem tot mai aproape de îndeplinirea scopului nostru. Consola indică cele 4 funcții pentru antrenamentele la domiciliu și ar trebui să încapă în orice apartament.
coarda de sarit, decathlon, ardem calorii,
  • coardă de sărit. De multe ori ne complicăm când de fapt avem soluțiile la îndemână. O simplă coardă folosită la intensitate moderată poate asigura arderea caloriilor în plus. Această coardă este concepută pentru antrenamentele de fitness și cardio. Asigură o bună prindere în mână, datorită mânerelor ergonomice, din cauciuc aderent. În plus, cui nu-i place să sară coarda? Arderea caloriilor poate deveni o distracție. Totuși, eu personal nu o pot folosi în apartament, dar dacă stați la casă sau nu vă deranjează să ieșiți în parc, este perfectă.

Deci… cum rămâne? Ardem caloriile împreună? Cum vi se par produsele prezentate?

You may also like...

8 Responses

  1. Dana spune:

    Spor! Cu siguranță, aceste produse te vor ajuta să îți atingi scopul.

  2. Eva Anca spune:

    Ardem, ardem. Foarte bune ideile tale!

  3. Silvia spune:

    Spor!!!

  4. Stepperul il am si eu. Mi-am propus sa o las mai moale cu mancatul seara si cu dulcele

  5. Marin Mirela spune:

    Am o bicicletă, dar de când coloana face figuri și bicicleta nu face bine, mă tot gândesc la alt aparate de ars caloriile acasă. Stepper -ul m-ar tenta, dar trebuie să întreb medicul. |Mingea de fitnes însă este sigur recomadată. De la Decthlon, evident.

  6. Niste exercitii si mai multa miscare as face si eu daca ar veni si caldura 😀

  7. Rokolla spune:

    Si eu am in plan sa ma apuc de sport cat de curand. Poate ca imi iau si eu un stepper sa fac si ceva miscare acasa

  8. O coardă de sărit vreau sa-mi cumpar de la Decathlon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *