Top cele mai citite 5 articole în 2021

Început de 2022, momentul perfect pentru a arunca o privire peste anul 2021. Foarte mult îmi place să mă uit peste statistici și să văd care au fost cele mai căutate articole în anul precedent. Ca în fiecare an, voi face top-uri pe ambele bloguri și vă voi prezenta cele mai citite 5 articole în general, cele mai citite recenzii sau rețete. Avem o mulțime de treabă, iar mie îmi place de mor.

Acum să trecem la treabă și să vă arăt ce articole v-au adus în număr mare pe blog în 2021.

cele mai citite 5 articole in 2021 tot despre.ro

Cele mai citite 5 articole ale anului 2021 sunt:

 1. De ce ai nevoie pentru a pune unghii cu gel. Un articol util, care a avut vizualizări zilnic, fără excepție în 2021. Sper că v-a ajutat și că vă puneți unghiuțe frumoase.
 2. Două luni de Dieta Rina – impresii. Ei, bine, nu e nicio surpriză că acest articol este atât de căutat. Ca update vă spun că m-am mai îngrășat deoarece am lăsat garda jos și nu am mai ținut cont de nicio regulă în ultima perioadă Nu sunt mândră de mine să știți și intenționez să încep din nou.
 3. Tocinei moldovenești. Yummmy, dar ce bunătate ați pregătit pentru familia voastră în 2021! E unul dintre deserturile mele preferate. Chiar dacă se poate consuma și ca și garnitură, eu nu fac niciodată asta. Sunt prea buni cu smântână și mult zahăr. Mda… știu că vorbeam mai sus de dietă :))) .
 4. Pijamale de Crăciun pentru un Crăciun vesel. Acest articol nu a fost citit tot anul. Vizualizările au început să vină în toamnă și vă dați seama că au fost foarte multe, dacă a reușit să urce în top 5.
 5. Cum se aplică oja semipermanentă. Mă bucur că și acest articol s-a bucurat de multe vizualizări. Știu că din cauza pandemiei multă lume a început să facă acasă lucruri pe care înainte preferau să le facă în oraș. Sper doar că v-am fost de ajutor.

Vă mulțumesc pentru faptul că mă citiți și vă invit să stați pe aproape, deoarece va urma un alt top curând!

You may also like...

4 Responses

 1. Silvia spune:

  Toate au fost interesante!!!!

 2. Eva Anca spune:

  Foarte faine toate aceste articole!

 3. Dana spune:

  Foarte interesante și frumoase aceste articole!

 1. 11 ianuarie 2022

  […] moldovenești. Rețeta de tocinei este și pe locul 3 în top cele mai citite 5 articole în 2021. Tocineii pot fi serviți ca și desert, dar și ca garnitură sărată. Diferența o face […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *