Dacă ar fi știut… de Lisa Jackson

Am primit primul volum din trilogia Familia Cahill de la prietena mea Cătălina, în urmă cu ceva timp. Ei i-a plăcut foarte mult Dacă ar fi știut… de Lisa Jackson și mi-a spus că nu trebuie să ratez povestea. Știam că face parte dintr-o serie și de aceea am preferat să mai aștept puțin înainte să o citesc.

Între timp, Editura Meteor Press mi-a trimis unele titluri proaspăt traduse la ei, iar în unul dintre colete am avut și al treilea volum al trilogiei. Acest lucru m-a impulsionat să intru pe Libris și să îmi comand și volumul care îmi lipsea. După ce am avut seria completă, mi-am zis că nu mai am niciun motiv să o amân. Așadar, astăzi vă vorbesc despre primul volum al seriei.

 Dacă ar fi știut... de Lisa Jackson

Dacă ar fi știut… de Lisa Jackson – un roman plin de răsturnări de situație și cu un deznodământ surprinzător

Marla Cahill este o femeie puternică, care știe ce vrea și nu lasă nimic să stea în fața dorințelor sale. Este căsătorită cu Alex Cahill – un avocat cunoscut și un om de afaceri de succes. Cei doi par să ducă viața pe care toată lumea și-o dorește, locuind într-o casă uriașă, alături de copiii lor și de mama lui Alex.

Atunci când Marla se trezește în spital fără să aibă idee cine este sau cine sunt cei din jurul său, o încearcă sentimentul că ceva i se ascunde. Că nu este cine i se spune că este și nu se simte deloc legată de presupusa sa familie. Cu toate acestea, ea acceptă faptul că atunci când memoria îi va reveni, legătura lor va fi restabilită. Se întoarce în conacul familiei și face tot ce e posibil pentru a-și recupera memoria. Faptul că simte că cineva e cu ochii pe ea și că i se dorește moartea, o face să fie ușor paranoică, dar și să se îndoiască de ceea ce simte.

Relația cu soțul său nu e deloc așa cum ar trebui să fie, iar fiica sa nu pare convinsă de schimbarea Marlei. Singurul sprijin real pare să vină de la cumnatul său – Nick – care se dovedește a fi un iubit din tinerețea sa. Cine era această femeie înainte de accident? Își va aminti vreodată ce s-a întâmplat cu ea? E cineva care îi dorește moartea sau totul e doar în mintea ei? Vă invit pe voi să aflați cititnd Dacă ar fi știut… de Lisa Jackson. Găsiți cartea pe site-ul editurii, dar și în librăriile online.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Ce subiect interesant și captivant! Mi-ar plăcea să descopăr povestea Marlei.

  2. Silvia spune:

    Interesant subiectul!!!!

  1. 30 martie 2022

    […] fiind că primul volum a fost pe placul meu, nu l-am mai amânat pe al doilea prea mult, iar astăzi vă pot vorbi despre […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *