Aproape moartă de Lisa Jackson

Aproape moartă este al doilea volum al trilogiei Familia Cahill scrisă de Lisa Jackson. Această trilogie se încadrează în categoriile suspans, romantic și thriller. Așa cum v-am mai spus, primul volum al trilogiei l-am primit cadou de la prietena mea Cătălina. Al treilea volum mi l-a trimis Editura Meteor Press, iar de pe Libris.ro mi-am comandat volumul care îmi lipsea, mai exact Aproape moartă.

Dat fiind că primul volum a fost pe placul meu, nu l-am mai amânat pe al doilea prea mult, iar astăzi vă pot vorbi despre el. Mi-a plăcut mult partea romantică a acestui volum. Jack m-a cucerit încă de la început și am sperat mult să nu se dovedească a fi vreun ticălos 😀 . Mi-a plăcut și să observ ce fel de femeie a devenit Cissy care, dacă e să ne luăm după ceea ce a fost nevoită să trăiască în adolescență, avea toate șasele să devină o femeie plină de probleme, nemulțiumiri și tristă.

Aproape moartă de Lisa Jackson

Aproape moartă de Lisa Jackson – „Jackson dovedește o măiestrie în arta thrillerului care-i va încânta pe pasionații genului. – Kirkus Reviews

Cissy – Fiica Marlei Cahill – este acum o femeie în toată firea. Are un copilaș simpatic și este în pragul divorțului. Deși familia Cahill i-a adus multă suferință, în ultimii ani a creat o legătură specială cu bunica sa. Așadar, o vizitează în fiecare duminică, împreună cu fiul său.

Atunci când Cissy își găsește bunica moartă, la puțin timp după ce mama sa a evadat din închisoare, lucrurile o iau complet razna. Victimele încep să tot apară și toate au legătură cu ea. Acest lucru o îngrozește pe tânăra femeie care, deși nu vrea să recunoască, știe că mama sa poate fi capabilă de acele crime.

Jack – soțul lui Cissy crede că și ea, dar și fiul lor, se află în pericol. Așadar, insistă să petreacă tot mai mult timp împreună și dorește să se întoarcă acasă. Astfel, sentimentele dintre ei par să reînvie, lucru care nu-i deloc pe placul lui Cissy. Ea consideră că nu ar trebui să facă astfel de compromisuri, dar inima sa îi spune cu totul altceva.

Ce se va întâmpla cu ei? Vă invit pe voi să aflați cititnd Aproape moartă.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Cu siguranță mi-ar plăcea și trebuie să citesc această trilogie!

  2. Silvia spune:

    Pare o carte ce merită citită!!!

  3. Eva Anca spune:

    Și mie mi-a plăcut tare mult. Urmează să citesc și volumul al treilea în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *