Două cărți cu rețete pentru mari și mici de la Editura Casa

Vă spuneam în articolul de ieri că am primit în ultima perioadă două colete de la Editura Casa. Astăzi vreau să vă vorbesc despre cele două cărți cu rețete pe care noi le apreciem, le îndrăgim și, mai ales, le folosim.

Fii patiser la tine acasă – Împletituri delicioase

Atunci când am început să fac mai des pâine în casă, mi-am și comandat cartea Fii brutar la tine acasă de la Editura Casa. Pe lângă rețetele fine de pâine, cornuri, chifle și alte bunătăți, am găsit și o mulțime de informații folositoare, care m-au ajutat să înțeleg mai bine procedeele necesare și importanța respectării lor pentur rezultate deosebitte. Apoi mi-am luat Fii brutar în lumea largă, de unde am putut lua o mulțime de rețete din toată lumea și să ne răsfățăm cu ele.

Nu de foarte mult timp, la Editura Casa a apărut și Fii patiser la tine acasă. Bineînțeles, nu am stat pe gânduri și mi-am comandat-o. Îmi place să am cărți de bucate în casă. Îmi place să citesc rețete, să mă inspir și să văd cum fac unele gospodine preparate de zici că sunt desprinse din reviste. Așadar, Fii patiser la tine acasă – împletituri delicioase nu îmi putea lipsi, nu-i așa?

retete copii, patisser incepator, carte cu retete,

Această carte se adresează amatorilor, așa ca și mine. Cu ajutorul ei vom învăța cum să facem ca preparatele noastre să arate cât mai bine posibil și să impresionăm cu ele. Dar acest volum nu conține doar sfaturi, ci și rețete de bază, care pot fi combinate și savurate în cele mai arătoase forme.

Fii patiser la tine acasă conține:

 • rețete pentru aluaturi
 • rețete pentru creme
 • rețete pentru umpluturi dulci, dar și sărate
 • indicații pentru a crea cele mai arătoase împletituri și preparate
 • sfaturi pentru a avea parte de cele mai bune rezultate

Conni gătește – 70 de rețete delicioase, ușor de preparat

Pentru copilașii pasionați de gătit, tot pe site-ul Editurii Casa găsiți două cărți cu simpatica Conni, care conțin rețete, sfaturi și idei ingenioase, pentru mese preparate în familie. Una dintre ele este Conni gătește – 70 de rețete delicioase, ușor de preparat. Noi o avem de ceva timp și ne-am inspirat din ea.

Rețetele sunt chiar ușor de preparat, sunt sănătoase și arată foarte bine. Cu ajutorul acestei cărți, cu siguranță nu veți rămâne fără idei pentru mic dejun, prânz sau cină, dar și pentru petrecerile de copii, unde fără dar și poate cei mici vor impresiona prin implicarea lor în realizarea meniului.

retete simple copii, carte de bucate, carte retete, carte copii, carte de patiserie,editura casa,

În încheiere, vreau să vă mai spun că astăzi, de Ziua Națională a Lecturii, la fiecare comandă de cărți pentru copii plasată la Editura Casa, primiți o carte cadou.

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  Cărți minunate, pline de rețete delicioase.

 2. Silvia spune:

  Amândouă, interesante!!!!

 3. Eva Anca spune:

  Cărți tare drăguțe. Mulțumim pentru recomandare!

 1. 1 martie 2022

  […] Se pare că astăzi i-a venit rândul să fie creat și publicat. De foarte mult timp, noi facem pâine în casă. Ne-am obișnuit cu ea și parcă cea din comerț nu ne mai place. Atunci când nu am timp să fac […]

 2. 30 mai 2022

  […] ce am văzut cât de frumoasă este Conni gătește, mi-am propus să le iau copiilor și Conni coace. Mie îmi plac cărțile de bucate în genereal […]

 3. 22 noiembrie 2022

  […] ar spune că e doar o carte de bucate. Dar pentru cineva care iubește să răsfoiască astfel de cărți, e chiar mai mult. Cartea este absolut […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *