Ce lucruri îți vor fi utile în camera bebelușului

Dacă ești o tânără și entuziasmată viitoare mămică, sunt sigură că deja îți petreci foarte mult timp pe internet, căutând cele mai utile informații, care te vor ajuta atunci când micuțul va veni pe lume. Poate deja i-ai cumpărat hăinuțe și ai hotărât ce culoare vor avea pereții camerei lui. Foarte bine! Aceste clipe sunt frumoase și chiar dacă vei mai face și alți copii, tot nu te vei mai întâlni cu entuziasmul și nerăbdarea din acest moment. În articolul de astăzi, vreau să fac o listuță cu lucruri care îți vor fi utile în camera bebeluțului și sper din suflet să te ajute să te organizezi.

lucruri utile in camera bebelusului, camera bebelusului, interfon bebe, patut bebe, carusel bebe, lampa de veghe,

Lucruri utile în camera bebelușului

Pe lângă un șifonier încăpător, un pătuț comod și rafturi sau cutii de depozitare, îți vor fi utile și următoarele lucruri:

  • un carusel interactiv. Vor fi momente în care cel mic va fi mai agitat sau pur și simplu nu va dormi, chiar dacă e noapte. Dacă alegi un carusel interactiv, copilul va fi distras de luminițe și muzica liniștitoare. Astfel, se va liniști și ai șanse mai mari să adoarmă mai repede. În plus, un carusel îl va ajuta să își dezvolte și simțurile.
  • o lampă de veghe. Așa cum deja știi, copiii se trezesc foarte des în primul an de viață. Folosind o lampă de veghe, copilul nu se va trezi în beznă totală. În plus, îți va fi și ție mai ușor să te ocupi de el, fără să aprinzi o lumină puternică.
  • interfon bebeluși. Un interfon pentru bebeluși îți va permite să auzi de fiecare dată când micuțul se trezește. Este foarte util atât pe timpul nopții, dar și pe timpul zilei.
  • masă de schimbat. Bineînțeles, te poți descurca și fără o masă de schimbat, dar cu siguranță vei simți diferența, dacă vei alege să folosești una.
  • apărători laterale pentru pătuț. Atunci când copilul începe să se învârtă de pe o parte pe alta, se poate lovi, dacă nu pui apărători moi pe lateralele pătuțului.
  • covoraș de joacă. Pe timpul zilei, atunci când bebelușul începe să prindă forțe proprii, vei petrece mult timp jucându-te cu el. Astfel, un covoraș de joacă colorat, eventual și interactiv, îți va fi de mare folos. Am văzut câteva foarte faine, la prețuri bune, pe https://orasuljucariilor.ro/.

Cam acestea sunt lucrurile care în acest moment mi se par cele mai utile pentru camera bebelușului. Sper să vă fie de folos articolul de astăzi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *