Trei tipuri de olițe de pe Bebelux

Trecerea de la scutec la oliță poate fi o adevărată provocare, atât pentru copii cât și pentru părinți. Majoritatea copiilor fac această trecere în jurul vârstei de doi ani. Bineînțeles, mai sunt și excepții… Unii copii renunță mai repede, iar alții chiar și mai târziu. Fiecare copil e unic și are propriul ritm. Așadar, de multe ori, noi, părinții, trebuie să ne încărcăm cu multă răbdare și să încercăm să îi ajutăm să facă pasul cel mare, fără a pune prea multă presiune pe cel mic.

Presiunea pusă asupra copiilor poate atrage urmări negative. Pe lângă stresul pe care părinții îl vor înfrunta, cei mici se pot constipa sau se pot încăpățâna și să refuze să se așeze pe oliță. Așadar, tgrebuie să încurajăm copilul să se așeze pe oliță, dar să nu îl certăm dacă nu vrea sau nu face acolo. Îi vom lăsa olița mereu la îndemână și îl vom stimula în moduri diferite până o acceptă. Îmi aduc aminte că Maiei îi citeam povești cât timp stătea pe oliță, iar Albert se uita la desene sau colora. Le-am luat diferite feluri de olițe și le-am lăsat la îndemâna lor. Astăzi vreau să vă arăt ce tipuri de olițe am găsit pe https://bebelux.ro/.

Olița jucărie: oliță 2în1, model avion

olita jucarie, olita bebe, olita frumoasa, olita , olita eco friendly, olita cu capac, olita tip wc

Acest tip de oliță cu siguranță îl va face pe cel mic să se uite cu alți ochi la ceea ce trebuie să facă. Pe lângă faptul că este o jucărie atrăgătoare, mare și interesantă, îndeplinește toate cerințele unei olițe pe care orice părinte și-o dorește pentru copilul său. Mai exact, este:

 • stabilă
 • este realizată din materiale de înaltă calitate
 • are piciorușe antiderapante
 • este eco friendly și nu va irita pielea copilului
 • se curăță ușor, cu apă și săpun

Oliță veselă, cu mânere

olita jucarie, olita bebe, olita frumoasa, olita , olita eco friendly, olita cu capac, olita tip wc

Olița cu mânere se găsește pe diferite culori și o puteți comanda și în varianta cu burete pe colac. Olițele de tipul acesta sunt vesele, atrăgând copiii și imită vasul WC pe care îl poate observa și în baie. Olițele cu mânere au următoarele atuuri:

 • sunt sigure, fiind suficient de robuste și având picioare antiderapante
 • se curăță ușor, cu apă și săpun
 • spătarul asigură o postură corectă
 • se transportă ușor, având dimensiuni potrivite
 • se poate folosi și pe post de scăunel
 • sunt realizate din materiale eco friendly

Oliță reglabilă

olita jucarie, olita bebe, olita frumoasa, olita , olita eco friendly, olita cu capac, olita tip wc

Olițele reglabile sunt de asemenea o alegere foarte bună. La fel ca și modelele de mai sus, sunt vesele și atrag privirea celui mic. Modelul acesta este de asemenea sigur din toate punctele de vedere. Susține o poziție corectă a corpului și cel mic se poate ajuta de mânere, pentru a avea stabilitate.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *