Cum ne-am distrat în mini concediul de Rusalii la Băile Felix

Facem ce facem și ne tot certăm cu concediile. În ultimii 3 ani am plecat puțin de acasă și mai mult în weekenduri. Am fost pe la prieteni sau într-o stațiune, unde cei mici s-au bălăcit în voie. Deși anul acesta aveam planuri mari, deja au început să scârțâie încă de prin mai, când mai multe lucruri au luat altă întorsătură. Bineînțeles, ne-am adaptat și ne-am hotărât să profităm de weekendul prelungit de Rusalii și să mergem la Băile Felix, iar apoi vom mai vedea ce vom mai face.

Am fost plecați împreună cu familia fratelui meu și cu părținții noștri. Copiii au fost răsfățați și enervanți uneori, recunosc :))), dar ne-am simțit cu toții bine.

Unde ne-am cazat la Băile Felix

Noi nu am mai fost niciodată în această stațiune, dar părinții mei au mai fost. Așadar, am mers pe mâna lor și ne-am cazat acolo unde au considerat ei.

Am ajuns la Hotelul Poenița din Băile Felix, unde am și prins un pachet accesibil, zic eu ( 1400 și ceva, parcă). În acești bani, am avut trei nopți de cazare, intrări la piscinele hotelului, dar și mic-dejun și cină.

Mesele au fost tip bufet suedez. Noi am fost mulțumiți de ceea ce ni s-a servit. Au fost preparate diverse. Unele s-au repetat, altele nu. Copiii s-au bucurat de faptul că au avut cereale cu lapte la mic-dejun, dar și desert seara. Cât despre noi, adulții, chiar nu am avut de ce să ne plângem. La prânz am ales să luăm masa la unul dintre restaurantele din stațiune și s-a mâncat bine și acolo. Sper că îmi aduc aminte bine și nu spun prostii atunci când vă spun că se numea Restaurant Rustic.

Într-una din seri am mers până în Oradea, să vedem cât de frumos e orașul. Iar, în restul serilor, ne-am plimbat pe acolo, în stațiune. Am văzut lacul cu nuferi și am mâncat înghețată bună.

hotel poenita, baile felix

Deoarece drumul e lung (7ore), nu cred că vom mai ajunge degrabă acolo, dar pot să spun că ne-am simțit extrem de bine.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *