Nou în bibliotecă – Februarie 2019

Și în Februarie am reușit să adun câteva cărți interesante și să le adaug în micuța mea bibliotecă. Cred că 2019 va fi anul thrillerelor, deoarece majoritatea cărților noi alese în Februarie, aparțin acestui gen. Toate au coperți foarte frumoase și abia aștept să le citesc. Bine… mă refer la cele pe care încă nu am apucat să le citesc. Trei dintre ele deja sunt citite, iar a patra am început-o. La ce cărți mă refer, vă spun în rândurile de mai jos:

carti noi

Cărți noi în bibliotecă

Cele șapte cărți noi adăugate în bibliotecă în luna Februarie 2019 sunt:

 1. Bird Box. Orbește. Cartea lunii Februarie, apărută de curând la Editura Corint. O carte care mi-a plăcut foarte mult și care a reușit să bage spaima în mine. Recenzia mea aici.
 2. Sadie. Thriller apărut tot la Editura Corint. Recenzia mea aici.
 3. Unul dintre noi minte. Povestea a patru adolescenți uniți de o crimă. Un thriller interesant, primit de la Libris. Puteși citi recenzia mea aici.
 4. Mântuitorul a venit împreună cu Unul dintre noi minte de la Libris. Cartea aceasta aparține tot genului thriller și a apărut la Editura Rao, în colecția Iceberg Fiction. Am citit o parte din ea și pot să vă spun că extrem de interesantă.
 5. Eu, cea de pe locul doi! Această carte a venit direct de la autoare. Ați avut ocazia să câștigați și voi un exemplar la concursul organizat pe pagina de Facebook. Abia aștept să ajung la ea și să vă dau mai multe detalii.
 6. Pe drumul schimbării mi-a fost trimisă de Un anonim, alături de o cărticică cu mesaje motivaționale. Vă voi vorbi despre ea curând pe blog.
 7. Fata și noaptea a venit de la Libmag. Cea mai nouă carte a lui Musso tradusă la noi. A apărut la Editura Trei și este încadrată la categoria crime. Urmează foarte curând la citit, deoarece curiozitatea este mare.

Voi ați reușit să adăugați cărți noi noi în bibliotecă, în luna Februarie?

You may also like...

11 Responses

 1. Silvia spune:

  Frumoase recenzii!

 2. Eva Anca spune:

  Lectura placuta! Si eu am citit cateva de pe lista ta.

 3. Numai titluri frumoase ai adunat. Si la mine s-au adunat destul de multe thrillere.

 4. Dana spune:

  Niște cărți minunate! În februarie am încercat să mențin balanța, însă luna asta am câteva thrillere tare bune, plus wishlist cât casa.

 5. Geo spune:

  Bravo! La cât mai multe!

 6. Minunate titluri! Lecturi plăcute! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *