Ce cărți am mai citit în ultima perioadă

Nu știu cum fac, dar nu mai citesc atât de mult precum în alți ani. Timpul trece, mai mereu am ceva de făcut și nu mi reușesc să fac multe lucruri pe care înainte le făceam zilnic. Cu toate acestea, cărțile comandate acum vreo două luni pe de Libris.ro mi-au trecut prin mână, iar astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre ele.

Sora favorită de Jessica Knoll – „Captivant… minunat de nemilos și nebunesc de antrenant!” – People magazine

Sora favorită de Jessica Knoll

În general, îmi plac cărțile de la Editura Trei, iar Sora favorită de Jessica Knoll nu a făcut excepție. Nu pot spune că e printre cele mai bune cărți citite anul acesta, dar pot spune fără rețineri că este dinamică, interesantă și captivantă. Dacă îți plac reality show-urile și poveștile despre relațiile complicate dintre membrii familiilor, vei fi încântată de întreaga poveste.

În Sora favorită de Jessica Knoll le cunoaștem pe surorile Brett și Kally, care sunt exact așa cum sunt orice surori. Se iubesc și se ajută, dar inevitabil există și o rivalitate între ele. Una dintre ele mereu a fost sociabilă, drăguță și în centrul atenției. Cealaltă, trăind în umbra surorii sale, era exact opusul.

Deși ai spune că aceste lucruri pot rămâne în adolescență, lucrurile nu au stat chiar așa pentru Brett și Kelly. Când cea din urmă intră în lumea surorii sale, apar tensiuni și sentimente care le pot întoarce una împotriva celeilalte. Însă când totul se încheie cu o crimă, lucrurile se complică mult prea mult.

În lumina stelelor de Nora Roberts – Prima carte din seria Insula Surorilor

În lumina stelelor de Nora Roberts

Îmi plac foarte mult cărțile scrise de Nora Roberts. Am citit multe cărți scrise de ea. Câteva dintre ele încă sunt în topul preferințelor mele.

Și În lumina stelelor a fost pe placul meu. Cartea vorbește despre iubire, prietenie și relații toxice. Dar, totul devine și mai interesant datorită magiei strecurate în poveste.

Nell se mută pe insula Trei surori încercând să scape de soțul său abuziv. Încă din primele ore reușește să își găsească un serviciu, dar și o locuință. Este sigură că are parte de noroc chior, dar cu timpul își dă seama că de fapt acolo era menită să ajungă.

Nell are parte de viața liniștită pe care oricine o trăiește într-un orășel micuț. Își face prieteni și îi place direcția în care viața sa o ia. Chiar dacă nu își dorește o relație, începe să aibă fluturi în stomac datorită lui Zack Todd – șeriful insulei. Dar, cum viața nu este un basm, trecutul o ajunge din urmă. Va reuși să își păstreze viața tihnită pe care o merită?


După cum vă puteți da seama din rândurile de mai sus, am avut parte de lecturi frumoase, care mi-au oferit relaxarea de care aveam nevoie în acel moment. Că doresc și vouă lecturi plăcute!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *