Ce jocuri pe calculator mi se par potrivite pentru copiii mei

La fel ca toată lumea, și copiii mei își doresc să petreacă cât mai mult timp în fața calculatorului. Sunt atrași de tot ceea ce înseamnă tehnologie. Își doresc să exploreze această lume virtuală, iar jocurile sunt preferatele lor. Și noi, adulți fiind, suntem de asemenea atrași de aceste jocuri video. Fie că le alegem pe cele de strategie, atenție sau orice alt tip, alegem să ne delectăm și să ne detașăm de grijile zilnice în acest mod.

În ultima vreme, am încercat ca lista jocurilor pe calculator pe care le accesăm să fie diversă și să aducă ceva în plus.

Trei jocuri diferite, dar frumoase pe care le poți juca cu cei mici

Kingdoms wars

Acest joc mi s-a părut foarte interesant. Este inspirat de Monopoly și este perfect pentru după-miezile în care copilul dorește să se joace ceva nou și interesant. Bineînțeles, este potrivit pentru copilașii puțin mai mărișori, precum Maia. Ea arte 11 ani și înțelege textele în engleză pe care jocul i le afișează. Tabla este colorată și cu o grafică bună, lucru care face jocul atractiv. De asemenea, fiecare jucăor își face rândul repede și nu există timp mort în care ar putea apărea plictiseala.

Astfel de jocuri îi învață pe copii unele reguli legate de bani și de modul în care se pot gestiona sau înmulți. Eu, una, consider că le prinde bine în dezvoltarea lor. În plus, este și distractiv. M-am jucat și ei de câteva ori, recunosc 🙂 .

Pizza Caffe

Cui nu-i plac jocurile în care pot simula diferite meserii? Mie îmi plac chiar și la vârsta aceasta și îmi aduc aminte că jucam astfel de jocuri zilnic, stunci când am început să m acces la internet. De aceea am considerat că Pizza Caffe poate fi potrivit și pentru copiii mei. Pe lângă faptul că este distractiv, copiii își exersează și puterea de reacție și memoria. De asemenea, învață să gestioneze bănuții, dar și să stabilească prioritățile. Fiecare pizza are propria rețetă care trebuie memorată, iar clienții se așază aleatoriu, putând să ia pizza celor ce au comandat înainte.

E chiar drăguț jocul. Poate fi jucat atât de cei mici cât și de cei mai mari. Nu doar o dată m-am trezit jucând cot la cot cu cei mici astfel de jocuri. Sunt sigură că nu sunt singura care face acest lucru.

Hidden food

Tare simpatic este și acest joc. Stimulează atenția și memoria. Încă de când erau micuți amândoi copiii am încercat să îi ghidez spre jocuri de genul acesta. Sunt distractive și cred că îi ajută în dezvoltarea lor.

Toate cele trei jocuri despre care v-am vorbit eu azi pot fi jucate online, gratis. Le-am găsit pe Montage Calculator, atunci când am avut nevoie de un calculator ipotecar.

Au o secțiune specială pentru joculețe simpatice, pe care cei mici le pot juca în timpul dedicat ecranelor. Poate în altă zi vă voi mai arăta ce alte jocuri le consider eu potrivite pentru ei.

Sper că v-am inspirat și că veți considera și voi aceste jocuri potrivite pentru copiii voștri. Distracție plăcută vă doresc!

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    Cred că le place!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *