Cottonino – din dragoste pentru copilașii noștri

Dacă ești în căutarea unor produse de îngrijire pentru copii, ar trebui să citești acest articol. Astăzi vin cu o nouă recomandare, care sigur va fi și pe placul vostru.

În ultimele două săptămâni am testat unele produse Cottonino și trebuie să vă spun că sunt foarte încântată de ele. Prietenoase și blânde cu pielea celor mici, colorate și frumos parfumate, produsele Cottonino ne-au cucerit imediat. Ce produse am testat? Vă spun în rândurile de mai jos.

Produse Cottonino

Ce produse Cottonino am folosit în ultima perioadă

 • Sapun pentru copii lichid
 • Șampon & Gel de duș din gama Justice League
 • Șervețele umede Creamy formula 72 buc
 • Șervețele umede Justice League 72 buc
 • Servetele pentru copii umede pachet de buzunar 15 buc
 • Gel revigorant Justice League
 • Ulei de corp pentru bebeluși

Uleiul de corp pentru bebeluși este unul dintre cele mai bune uleiuri încercate până acum. Ingredientul de bază este uleiul de măsline, care asigură o hidratare optimă a pielii bebelușului. Partea cea mai bună e că îl putem folosi și noi, mamele, și să avem parte de o piele răsfățată și hidratată.

Șervețelele umede Cottonino, indiferent de gamă, sunt foarte bune. Au un parfum foarte plăcut (pe cele cu Battman îmi vine să le mănânc de fiecare dată când scot câte unul 😀 ), sunt rezistente, suficient de umede și nu rămâi cu 10 în mână atunci când vrei să scoți doar 1. Foarte important acest aspect, nu-i așa?

Gelurile revigorante ne-au devenit prieteni de nădejde. Le luăm cu noi peste tot și ne asigurăm că igienizăm mânuțele copiilor la nevoie. Nu necesită clătire, iar mânuțele nu rămân lipicioase.

Șampoanele 2 în 1 din gama Justice League aduc un plus de distracție la baie. Adică, să ne înțelegem… nu e de ici de colo să te speli cu șamponul unui super erou 😀 . Mirosul lor este plăcut, curăță bine, iar părul rămâne mătăsos.

Săpunul lichid pentru copii are de asemenea un parfum foarte plăcut. Curăță bine pielea și o lasă fină la atingere. Este spornic și face multă spumă, iar acest lucru le place copiilor. Recipientul este atrăgător, iar Albert mereu când îl zărește îmi explică pe limba lui că vrea să se spele pe mâini.


Înainte să închei acest articol, vreau să vă mai spun că produsele Cottonino conțin ingrediente testate dermatologic, fără parabeni, alcool sau SLES. Eu sunt foarte mulțumită de ele și intenționez să le cumpăr în continuare.

Produsele Cottonino se găsesc pe www.lolliboni.com și în magazinele Gloria Market din Galați.

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Recomandări numai bune în această perioadă. Mulțumim!

 2. Andreea Goia spune:

  Multu pentru recomandare, eu mai mereu cumpar servetele umede de la copii. Mi se par mult mai blande cu pielea. Uneori iau si sapun lichid, tot din zona de produse pentru copii.

 3. Dana spune:

  Par tare bune aceste produse!

 4. Si noua ne plac produsele Cottonino. Chiar sunt blande cu pielea micutilor.

 5. Rokolla spune:

  Sunt interesante produsele Cottonino si chiar merita sa le incerce cat mai multe persoane

 6. Ce produse faine au, chiar trebuie sa ne facem și noi un mic stoc.

 7. Simona spune:

  Par niste produse tare bune! Mi se par atractive cu ambalajele acestea vesele!

 8. Denisa spune:

  O multime de produse faine si utile in perioada asta. Ambalajele sunt super.

 9. Wow! Arata minunat! Se vede ca sunt incantati cei mici de produse!

 10. Eu mai cumpar aceste produse pentru mine, pielea este sensibila si acestea sunt tare potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *