Caiete Montessori perfecte pentru preșcolari

Am comandat de pe Libris.ro caiete Montessori pentru Albert, încă de acum vreo două luni. Dar, fiind vacanță, am fost ba plecați, ba prea relaxați pentru a le deschide. Acum că anul școlar a început, iar el merge la grădi și sora lui la școală, mi-am adus aminte de ele și i le-am scos la îndemână. Sunt distractive și învață o mulțime de lucruri din ele, lucru care mă bucură foarte mult.

Cele două caiete Montessori despre care vă vorbesc sunt:

  • Primul meu abecedar Montessori
  • Caietul meu Montessori Forme și numere
caiete Montessori, montessori. abecedar, caiet lucru gradinita, abecedar montessori, caiet lucru montessori, activitati montessori,

Abecedar Montessori

Acest abecedar este perfect pentru copiii din categoria de vârstă 3-6 ani. Conține peste 100 de activități care îi ajută pe cei mici să recunoască și să învețe literele din alfabet. Caietul conține pagini de colorat, spre bucuria lui Albert, dar și activități care presupun completarea unor spații sau decuparea unor elemente. La decupat, cam trage chiulul piciul meu, dar ușor, ușor se obișnuiește cu ideea că pentru a duce la bun sfârșit o sarcină, trebuie să facă și activitățile care nu îi sunt neapărat pe plac.

Abecedarul are 111 pagini. Parcurgându-le, cei mici au și ocazia de a exersa scrierea literelor de mână și tipar. Astfel, începutul școlii nu îi va lua chiar pe nepregătite și se vor bucura să vadă că școala nu e chiar de speriat.

Caietul meu Montessori Forme și numere de Marie Kirchner

caiete Montessori, montessori. abecedar, caiet lucru gradinita, abecedar montessori, caiet lucru montessori, activitati montessori,

Și acest caiet a fost creat pentru a-i ajuta pe cei mici să învețe mult mai ușor formele, cifrele și chiar și literele. Caietul meu Montessori Forme și numere are 48 de pagini. Este mai subțirel decât abecedarul, dar este la fel de complex și util în dezvoltarea celor mici.

Caietul conține șase forme geometrice, numerele de la 1 la 9, jocuri și activități cu numere, dar și o planșă cu abțibilduri, spre bucuria lui Albert.

Ambele caiete de lucru îi încurajează pe cei mici să facă singuri diferite activități, să observe, să fie atenți, dar și să își exerseze răbdarea.

Din punctul meu de vedere, astfel de caiete sunt de nelipsit de pe biroul unui copilaș care își dorește să învețe, indiferent de la vârsta la care începe să aibă interes pentru activități de genul acesta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *