Cărți pentru copii de pe Libris

Crăciunul este ocazia perfectă pentru cadouri inspirate pentru cei dragi. Printre multe altele, Moșul nostru s-a gândit și la câteva cărți pentru copii, pe care le-a așezat frumos sub brad. Dacă vă tentează vreuna dintre ele, să nu vă faceți griji. Nu trebuie să așteptați până la următorul Crăciun pentru a le cere Moșului. Ele se găsesc și pe Libris.ro, la super prețuri.

carti pentru copii, prima mea carte, invat sa citesc, enciclopedie, spatiu, despre spatiu, copii, carti, libris,

Ce cărți pentru copii a găsit Albert sub brad:

Întâi de toate, Moșul s-a asigurat că noile noastre cărți pentru copii sunt frumos colorate, astfel încât să fie cât mai atractive pentru cei mici. Sunt perfecte pentru copilașii isteți și curioși, care se folosesc de orice au la îndemână pentru a afla lucruri noi și pentru a descoperi această lume interesantă și plină de necunoscut.

Pe lângă faptul că sunt tare frumos ilustrate, fiecare cărticică are un mesaj frumos și special pentru fiecare copilaș mic, din orice familie. Prin intermediul personajelor bine construite, cei mici reușesc să își înțeleagă mai bine sentimentele și să le și recunoască.

Faptul că Moșul a fost atent să păstrăm un echilibru între cărțile de fantezie și cele dedicate învățării, ne ajută să avem ocupație mai mereu. Poveștile le citim la culcare sau dimineața, la micul dejun. Despre spațiu citim peste zi, atunci când curiozitatea îi dă târcoale mezinului.

Foarte încântat a fost și de prima lui cărticică Învăț să citesc. El deja recunoaște literele și citește cuvintele scurte. Așadar, s-a bucurat tare de ea. Cel mai mult i-a plăcut partea în care lipea stickerele și învăța să citească denumirea obiectului reprezentat. Încă mai avem treabă cu această carte și nu pare să se plictisească curând de ea. Astfel de cărți i-am luat și Maiei în perioada în care învăța să citească și i-au fost foarte utile.

carti pentru copii, prima mea carte, invat sa citesc, enciclopedie, spatiu, despre spatiu, copii, carti, libris,

Sper că și în căsuța voastră a lăsat Moșul cărți sub brad, pentru toată familia de la mic la mare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *