Totul se termină cu noi – Colleen Hoover

Deci, nu știu cum am făcut de nu am citit nimic scris de Colleen Hoover până acum, doar mă știți iubitoare de romance. Îmi place romance-ul. Se luptă cu thriller-ul pentru locul I în topul preferințelor. Colleen Hoover este o autoare îndrăgită și de aceea încă mă mir că mi-a luat atât de mult până am descoperit-o și eu. Datorită celor de la Librărie.net și a coperții extrem de frumoase, am ales să citesc Totul se termină cu noi și sunt extrem de mulțumită de alegerea făcută.

totul se termina cu noi

Totul se termină cu noi, este o carte dulce-amară. Te poartă în cele mai roz straturi ale vieții, ca mai apoi să te arunce fără avertisment sau drept de apel, în cele mai întunecate colțuri. În Totul se termină cu noi este prezentată partea frumoasă a unei relații, dar și mizeria pe care multe femei ajung să o îndese sub preș. În această carte autoarea subliniază cu cele mai țipătoare culori ceea ce este important pentru un copil, pentru adultul care va deveni.

Colleen Hoover ne prezintă într-o maineră destul de brutală realitatea pe care multe femei nu vor să o accepte. Dar ne trage și nouă, celor din jur o palmă și ne face să ne gândim de multe ori înainte să mai judecăm pe cineva. Cu alte cuvinte, Totul se termină cu noi este mai mult decât o carte de dragoste. Este o carte despre viață și despre lupta pe care trebuie să o purtăm pentru a trăi frumos. Este un roman care vorbește despre alegeri și priorități.

Totul se termină cu noi – o carte plină de adevăruri

În Totul se termină cu noi este prezentată viața lui Lily Bloom. Viața ei de acum, de când este adult, dar și adolescența ei. Încă nu pot să mă hotărăsc care parte mi-a plăcut mai mult.

În adolescență, Lily nu avea foarte mulți prieteni, dar nici nu era marginalizată. Din afară, viața ei părea a fi una foarte bună. Totuși, tatăl ei o agresa continuu pe mama ei. Lily era foarte afectată de acest aspect. Nu înțelegea de ce nu divorțează, iar respectul pe care i-l purta mamei sale era în continuă scădere. Viața lui Lily s-a schimbat atunci când un băiat fără adăpost s-a instalat în casa părăsită din apropiere. Băiatul mergea la aceeași școală cu ea, iar Lily s-a hotărât să îl ajute. Unde s-a ajuns, vă las pe voi să aflați.

La maturitate, Lily se îndrăgostește de un neurochirurg. Sora lui a ajutat-o să își împlinească visul, iar ei sunt ca o mare familie fericită. Sincer, mi-a fost ciudă tare pe autoare că l-a schițat perfect pe Ryle, partenerul lui Lily. Nu știu cum să vă spun, dar ar fi fost cam imposibil să nu te îndrăgostești de el. Iar acest lucru a făcut foarte greu de suportat ceea ce a urmat. Nu vreau să vă dau prea multe detalii. Tot ce vreau să vă mai spun este că trecutul o ajunge din urmă pe Lily, iar aceasta este pusă în situații greu de gestionat.

Dacă vă place genul, să recomand să nu ratați cartea. Pe mine m-a cucerit iremediabil. Cartea se găsește la Librărie.net, acum cu o reducere considerabilă.

You may also like...

25 Responses

  1. Dana spune:

    O recenzie tare frumoasa! Am si eu cartea, va fi urmatoarea lectura, cred ca va fi o carte care imi va placea mult – trateaza un subiect foarte actual si cred ca plin de invataminte.

  2. Laura spune:

    Am si comandat-o deja! Iar n-ai milă de portofelul meu! :))

  3. Eva Anca spune:

    Nu stiu de ce, dar pe mine nu m-au tentat cartile autoarei. Te felicit pentru recenzia frumoasa!

  4. Silvia spune:

    O prezentare frumoasă!!!!

  5. Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru recomandare.

  6. Se simte cât de tare ți-a plăcut cartea! Felicitări pentru recenzia minunată! <3

  7. Lisac Bia Raluca spune:

    Wow!Chiar mă atrage; mulţumim pentru recenzie!

  8. Elvira spune:

    O recenzie scrisă cu suflet. N-am citit-o, poate la iarnă când zilele vor fi mai lungi. Și pentru că
    încerc un scenariu paralel despre Lily și trecutul ei probabil ciudat în casa părăsită.

  9. Geo spune:

    Superba cartea. Si mie mi-a plăcut foarte mult.

  10. Mirela Marin spune:

    Pare genul de carte care mă atrage, la fel ca pe tine.
    Mi-ar plăcea să o citesc, o voi căuta neapărat.
    Mulțumesc!

  11. Raluca Anghel spune:

    Imi doresc sa o citesc acum.dupq ce am citit recenzia ta. Inainte, titlul nu imi spunea mare lucru

  12. anasylvi spune:

    Un subiect care pare destul de actual inca, din pacate. Citesc rar genul, dar suna bine pentru iubitorii lui.

  13. Pare un carusel de sentimente.

  14. Almona spune:

    O recenzie frumoasă și incitantă. Mă bucur că nu e siropoasă.

  15. Si uite cum mai pun eu o carte pe lista. Musai trebuie citita.

  16. Cornel spune:

    Felicitări pentru achiziție și prezentare!!!

  1. 25 iulie 2019

    […] Adrianei de la totdespre.ro am cumpărat această carte. Recenzia ei minunată (o puteţi citi aici) m-a determinat s-o comand pe loc. Nu regret deloc faptul că am fost condusă de […]

  2. 2 august 2019

    […] Totul se termină cu noi de Colleen Hoover. Prima mea întâlnire cu autoarea. O întâlnire plăcută, de altfel. Recenzia aici. […]

  3. 14 februarie 2020

    […] primit Totul se termină cu noi de la prietena mea, Adriana, de ziua mea. Deși de cele mai multe ori citesc cărțile într-o anumită ordine, acum am avut un […]

  4. 23 aprilie 2020

    […] ce am citit Totul se termină cu noi, m-am convins de faptul că toată aprecierea de care se bucură Colleen Hoover este binemeritată. […]

  5. 8 aprilie 2021

    […] Cea de-a treia carte pe care am observat-o în selecția cărților cu 50% reducere este Totul se termină cu noi de Colleen Hoover. A fost prima carte a autoarei pe care eu am citit-o. Am fost plăcut impresionată și de aceea v-o recomand și vouă. Recenzia mea o găsiți aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *