Sezonul accidentelor – Moira Fowley- Doyle

Nu aveam foarte multe așteptari de la Sezonul accidentelor de Moira Fowley- Doyle. Da, eram curioasă în privința ei, iar acest lucru, împreună cu coperta expresivă (sau mai exact, supracoperta) m-au convins să o pun în coș, atunci când am dat comandă pe Libris. Nu aveam așteptări de la ea, din cauză că nu am prea văzut-o în online. Parcă a pus cineva, cândva, o părere despre ea pe grupul nostru de lectură (Prefață de carte și Porția de citit), dar nu mai rețin cum i s-a părut.

Mai exact, faptul că nu este o carte prea populară, m-a făcut să nu mă aștept la mare lucru de la ea. Bine, ar fi trebuit să știu că nu este un criteriu după care să mă ghidez, doar am mai citit cărți mai puțin cunoscute sau promovate, dar care mi-au plăcut enorm. O astfel de carte este Invizibil de James Patterson și David Ellis. Tot o astfel de carte este și Houston, avem o problemă de Katarzyna Grochola.

 Sezonul accidentelor - Moira Fowley- Doyle

Atunci când am ales Sezonul accidentelor – Moira Fowley- Doyle nu mă așteptam la o carte cu magie, fantome sau întâmplări stranii de genul acesta. Nu mă așteptam să mă pierd între ficțiune și realitate. Să fiu nevoită să intru într-o lume imaginară, uneori bizară. Încă mă gândesc ce a fost real și ce a fost în mintea personajelor noastre. După cum vă spuneam ieri, pe rețelele de socializare, nici că puteam să aleg mai bine o carte pentru sfârșitul lunii octombrie. Acțiunea se petrece în această lună. Petrecerea de Halloween este un eveniment destul de important în carte. Nu sărbătoresc neapărat Halloween-ul, dar îmi place ideea de bal mascat și nu mă deranjează când mă „lovesc” de această sărbătoare, mai ales când este la ea acasă.

Sezonul accidentelor de Moira Fowley- Doyle – o carte surprinzător de captivantă

În sezonul accidentelor, familia Carei are mereu parte de accidente bizare. Mereu cineva cade sau își rupe ceva. Mereu apar vânătăi și semne pe corpurile lor. Cara, Alice, Sam (fratele care nu e frate) și mama lor, își iau măsuri de precauție pentru a supravețui. Cara nu este deloc populară. Are o singură prietenă, care este considerată vrăjitoare și pe Sam și Alice. Cara și Sam cred în sezonul accidentelor, dar Alice este sigură că toate accidentele sunt doar niște coincidențe.

În această lună, anul acesta, Cara trece prin câteva situații ciudate. Îi dau bătăi de cap și o fac să facă anumite cercetări. Alice trece și ea prin anumite schimbări, iar Sam este nevoit să se confrunte cu adevărul. Există cu adevărat sezonul accidentelor? Vor scăpa cu viață și de data aceasta?

Dacă vă doriți cartea, să știți că acum are o reducere uriașă pe Libris, deci un preț foarte bun!

You may also like...

29 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Tare bine suna. Multumesc pentru recomandare!

 2. Dana spune:

  Acum chiar ca mi-o doresc, tare curioasa m-ai facut!!!

 3. Pare o carte buna de citit, mersi de recenzie.

 4. Diana Timofte spune:

  Nu am citit cartea, dar pare o lectura interesanta !

 5. Rox spune:

  Imi plac coincidentele, mi-am notat titlul 😉

 6. Povestea pare interesantă, cred ca te tine puțin in suspans pana afli finalul poveștii.
  Am trecut cartea pe lista

 7. Oooo, da! Uite genul de carte pe care mi-aș dori sa o citesc, indiferent ca e vorba de luna octombrie sau nu

 8. Savurez fiecare articol cu recoamdari de carti

 9. Mihaela Curea spune:

  Ce titlu incitant are aceasta carte.

 10. Mirela Marin spune:

  Mi-ai stârnit curiozitatea cu această carte. Mi-ar plăcea să o citesc, prin urmare mi-am notat.
  Mulțumesc!

 11. Ma faci curioasa. Chiar pare sa te tina pe jar.

 12. Anca spune:

  Cand am vazut titlul am crezut ca vrei sa ne vorbesti despre stiri, interesanta cartea.

 13. Oprea Carmen spune:

  de pe Libris am tot luat si eu, am un teanc care isi asteapta cuminte randul, multumim!

 14. Denisa spune:

  Sunt foarte curioasa de aceasta carte. Imi place recenzia.

 15. Simona spune:

  Mereu gasesc idei de lectura interesante aici la tine! Mai auzisem de aceasta carte insa acum mi-ai starnit interesul mai mult. ^_^

 16. Rokolla spune:

  M-ai facut parte in privinta finalului acestei carti si chiar mi-as dori s-o citesc

 1. 4 noiembrie 2019

  […] Sezonul accidentelor de Moira Fowley-Doyle. Cartea aceasta m-a surprins total. Deoarece nu prea am văzut-o în online, nu aveam mari pretenții de la ea. Am rămas plăcut surprinsă, după cum v-am spus deja și aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *