Cinci cărți foarte bune care se găsesc azi cu 50% reducere

Nu știu dacă ați observat, dar astăzi pe Elefant avem o mulțime de cărți pe care le putem comanda cu 50% reducere, dacă introducem codul Books50 la finalizarea comenzii.

M-am gândit să profit de acest lucru și să vă prezint cinci cărți pe care eu consider că merită să le achiziționați, fie acum cu 50% reducere, fie altă dată.

carti la reducere 50%

Cinci cărți de ficțiune care mi-au plăcut foarte mult

Prima carte pe care v-o recomand astăzi și pe care o găsiți pe Elefant cu 50% reducere, dacă folosiți codul Books50, este Îngerii Dreptății de John Grisham. Acest thriller a apărut lunile trecute la Editura RAO. Eu l-am citit imediat după ce a apărut și mi-a plăcut extrem de mult. Este un thriller juridic, foarte bine scris, inspirat din fapte reale. Nu-l ratați! Mai multe informații despre carte găsiți aici.

A doua carte pe care consider că nu ar trebui să nu o ratați și pe care o găsiți astăzi cu 50% reducere, este Privighetoarea de Kristin Hannah. Romanul are acțiunea plasată în perioada războiului. Este foarte bine scrisă. Este sensibilă. Are dramă din plin și multă acțiune. Recenzia mea o puteți citi aici.

Cea de-a treia carte pe care am observat-o în selecția cărților cu 50% reducere este Totul se termină cu noi de Colleen Hoover. A fost prima carte a autoarei pe care eu am citit-o. Am fost plăcut impresionată și de aceea v-o recomand și vouă. Recenzia mea o găsiți aici.

A patra carte care poate fi în coșul vostru cu 50% reducere se numește Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig. Mi-a plăcut foarte mult și acest roman de ficțiune. Ne încurajează să trăim, să riscăm pentru ceea ce ne dorim. Foarte interesant. Recenzia mea aici.

Cea de-a cincea carte pe care v-o recomand azi este scrisă tot de Colleen Hoover. Verity este un thriller care m-a ținut cu sufletul la gură. M-a uimit finalul și mi-a plăcut modul în care a fost scrisă. Mai multe detalii puteți citi aici. Eu zic că este mai mult decât accesibilă, dacă profitați de reducerile zilei.


Nu uitați! Codul de reducere Books50 este valabil azi. Mai aveți aproximativ 15 ore în care îl puteți folosi pe site, la finalizarea comenzii.

You may also like...

5 Responses

  1. Dana spune:

    Am vazut si eu reducerile minunate de la Elefant! E momentul potrivit pentru cumparaturi!

  2. Eva Anca spune:

    Tentante cărți ne prezinți. De reducere știam, dar nu am intrat pe site să văd.

  3. Silvia spune:

    De făcut cumpărături!!!

  4. Ce de oferte faineee! Mereu au super oferte la carti. Cat despre carti, sunt superbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *