Noua serie din colecția PIXI – Editura ALL, Galaxia copiilor

Luna trecută, copiii mei au primit de la Editura ALL – Galaxia copiilor, un colet cu multe cărticele frumoase și interesante. Printre ele au fost și aceste patru cărți din colecția Pixi.

Cele patru cărți din colecția Pixi despre care vă vom vorbi astăzi sunt:

 • Ursulețul migrator
 • Hop în pat!
 • Unde sunt jucăriile mele de pluș?
 • Hans cel norocos

Din colecția Pixi, mai avem Marea carte a anotimpurilor. O carte foarte frumoasă și atractivă, despre care v-am vorbit aici. Cărțile din această colecție sunt vesele, amuzante, frumos colorate și ilustrate. Orice copil s-ar bucura de ele. Din punctul meu de vedere, această serie de patru cărți, este potrivită pentru copii de 3-5 ani. Maia este mărișoară, le citește cu drag, dar la fel cum citește și poeziile. Zilele acestea a încercat să îi citească lui Albert Hai în pat!. Vă dați seama că a fost un eșec total. El dorind, mai degrabă, să le guste. Mă bucur că dorește să îi citească și sper să facă asta și peste câteva luni, când poate chiar va fi captivat de sora lui care îi citește cu drag. Acum, când primim un colet cu cărți pentru copii, Maia le împarte pe categorii, ale ei și ale frățiorului său.

Cărțile din colecția Pixi sunt amuzante și fiecare transmite un mesaj, care îl va ajuta pe copil să se dezvolte armonios. Formatul cărții este pătrățos, cu latura de 19 cm. Paginile sunt lucioase și, cu riscul de a mă repeta, foarte frumos ilustrate. Pe coperta a patra, fiecare carte are un joculeț sau o ghicitoare, care pune mintea copilului la contribuție. Mi-a păcut mult această idee.

Maia povestește despre seria de patru cărți din colecția Pixi

În video-ul de mai jos, Maia povestește despre seria de patru cărți, din colecția Pixi, de la Editura ALL, Galaxia copiilor. Vizionare plăcută!

You may also like...

15 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Felicitari, Maia! Ce dragute par cartile din colectia asta! Le voi cauta si eu!

 2. Silvia spune:

  Foarte frumoase pentru copii!!!

 3. Almona spune:

  Ce dulce e! Poate reușește să aibă succes data viitoare când o să-i spună frățiorului ” Hai în pat!”

 4. Laura spune:

  O ador pe Maia! Felicitări!

 5. M-am topit de dragul ei, vorbește atât de frumos iar pentru vârsta ei se exprima foarte bine, se vede ca este o fata educata și citită.

 6. Illusion spune:

  Ți-am mai spus că Maia e o scumpă! E tare adorabilă, să-ți trăiască! Atunci când voi avea un copil voi ține cont de recomandările ei 🙂

 7. Dana spune:

  Prezentarea e in colaborare cu Albert.:))
  Ca întotdeauna, Maia e minunată!

 1. 22 septembrie 2019

  […] la primul volum. Nu a fost singura carte pentru copii din colet, dar despre restul v-am vorbit deja aici și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *