Cărticica succesului la școală și Cele mai frumoase povești clasice – recomandările lunii

Cărticica succesului la școală și Cele mai frumoase povești clasice sunt două cărți pentru copii, apărute la Editura Corint, care au ajuns la noi în luna decembrie, nu cu foarte mult timp înainte de Crăciun. Cum cărțile sunt mereu motiv de bucurie la noi, nici acestea nu au făcut excepție. Maia le-a răsfoit cu foarte mare interes și s-a arătat foarte încântată de ele.

Cărticica succesului la școală

Începutul școlii poate fi pentru copii un motiv de stres. Fie că intră în clasa zero sau schimbă școala și implicit profesorii și colegii, cei mici au nevoie de puțin ajutor pentru a trece cu bine peste aceste trăiri intense. Așadar, Cărticica succesului la școală poate fi un mini ghid care să îi facă să se simtă mai încrezători.

Copiii vor învăța din poveștile prezentate în cărticică și se vor identifica cu personajele. În plus, cărticica include o planșă cu recompense și 50 de abțibilduri reutilizabile, care, cu siguranță, vor stârni interesul celor mici. Cartea acesta are formatul 16,5 X 23 cm și 37 de pagini. Maia s-a arătat tare încântată de ea și abia așteaptă momentul să își acorde steluțele, pe merit, bineînțeles 🙂 .

carticica succesului la scoala, cele mai frumoase povesti clasice, carti pentru copii

Cele mai frumoase povești clasice

Cele mai frumoase povești clasice cuprinde următoarele povești nemuritoare:

 • Alice în Țara Minunilor
 • Black Beauty
 • Heidi
 • Oliver Twist
 • Grădina secretă
 • Comoara din insulă
 • Vântul din sălcii
 • Vrăjitorul din Oz

Fiecare poveste este insoțită de ilustrații superbe, atrăgătoare, perfecte pentru a stimula imaginația copilașilor. Fie că își citesc singuri sau le citiți voi la culcare, Cele mai frumoase povești clasice este cartea ideală. De asemenea, consider că poate fi un cadou apreciat. Cartea are formatul 20 X 25.5 cm și 192 de pagini.


Cărticica succesului la școală și Cele mai frumoase povești clasice sunt cele două cărți apărute la Editura Corint pe care vi le recomand luna aceasta. În plus, vreau să vă mai spun că acum au și reducere pe site. Vă puteți convinge dând click aici și aici.

You may also like...

5 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte frumoase sunt! Sa le cititi cu placere!

 2. Cele mai frumoase povesti clasice o avem si noi. 😀 E tare faina.

 3. Dana spune:

  Minunate cărticele! Iar poveștile clasice, printre cele mai frumoase! Lecturi minunate!

 4. BIRO ENIKO spune:

  Minunate cărticele,foarte frumoase ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *