Carți cadou pentru mari și mici – Editura Casa

Știu că și voi sunteți în căutarea cadourilor perfecte pentru copilașii voștri și pentru cei din jur. Așadar, m-am gândit că din șirul meu de recomandări nu pot lipsi cărțile de la Editura Casa.

Știți deja cât de mult ne plac cărțile de la această editură, fie că vorbim de cărțile pentru copii sau cărțile practice, destinate adulților. Toate arată foarte bine, sunt de calitate și sunt foarte interesante. Dacă ești în pană de idei și intri pe site-ul editurii, e imposibil să nu găsești ceva ce să poți dărui și care să aducă bucurie.

În articolul de astăzi, vă recomand trei cărți frumoase tare. Două pentru copii și una pentru adulți sau adolescenți pasionați de croșetat.

carti pentru copii craciun

Cărți pentru copii de pus sub brad

Bobiță, buburuză și baloanele de săpun

Această cărticică simpatică va aduce mare bucurie pe chipul unui copilaș micuț. Noi de curând am descoperit cărțile din această colecție și pot să zic că Albert este atras de ele.

Bobiță, buburuză și baloanele de săpun este foarte colorată și are ilustrații superbe. Coperta este cartonată și rezistentă, iar textul este scurt și concis, pe înțelesul copiilor mici. Volumul include poveștile Baloanele de săpun și Cărțile de joc cu zâne, din care copiii vor învăța cum să se comporte cu alți copii și cu lucrurile acestora, dar și despre modul în care ar trebui să vorbim cu cei din jur. Cărticica are 48 de pagini, iar formatul este de 150 x 210. Acum are reducere și o gășiți dând click aici.

Sărbătoarea Crăciunului

Sărbătoarea Crăciunului este o carte superbă, din seria De ce? De ce? De ce?. Eu, una o ador! La fel și copiii, fiind extrem de interesantă, colorată și având ferestre care să le stârnească interesul.

Prin intermediul acestei cărți, copiii își vor răspunde la întrebări precum: De ce sărbătorim Crăciunul?, De unde vine obiceiul cadourilor?, De unde provine pomul de Crăciun?, Cum se sărbătorește Ajunul Crăciunului în alte părți ale lumii?

Sărbătoarea Crăciunului se adresează în special copiilor între 4 și 7 ani. Dar, din punctul meu de vedere, și copiii mai mari, precum Maia(9 ani), au ce învăța din ea. Albert e mai micuț, dar e foarte atras de ilustrațiile frumoase. Sărbătoarea Crăciunului are format mare, 24.5 x 27.8 cm, și 16 pagini cartonate și pline de ferestre, informații și ilustrații minunate. Și această carte pentru copii e acum la reducere la Editura Casa și o puteți comanda dând click aici.

Fulare croșetate

Fulare croșetate face parte din colecția Ace dibace a Editurii Casa. Este o carte practică superbă și poate fi pusă sub bradul unui pasionat.

Cartea are 116 pagini și cuprinde explicaţia principalelor ochiuri şi picioruşe croşetate, 15 modele de accesorii însoţite de diagramele aferente. Un vis pentru cei care iubesc croșetatul și doresc să își poarte propriile creații.

Fiecare pagină conține informații utile și ilustrații explicite. De asemenea, nu lipsesc noțiunile de bază și sfaturile utile, privind curățarea și întreținerea pieselor croșetare. Și Fulare croșetate se află în acest moment la reducere și se găsește aici.


La Editura Casa găsiți o mulțime de cărți interesante. Acum, în prag de sărbători, au pregătit pachete atractive, la prețuri bune, pentru toată familia. În plus, la comenzi de minim 250 lei avem transport gratuit și șansa de a câștiga o mașină de pâine. Sună bine, nu-i așa?

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce cărți drăguțe, numai potrivite cu sezonul! Mulțumesc pentru recomandări!

 2. Silvia spune:

  Recomandările sunt excelente!

 3. Silvia spune:

  Recomandările sunt excelente @

 4. Dana spune:

  Ce frumoase și interesante par toate!

 1. 13 februarie 2021

  […] colorate. Copilașii mici își pierd repede răbdarea, dar culorile vii le captează atenția. Așadar, e de înțeles de ce preferăm cărțile pentru copii cu ilustrații color. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *